Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

De 10 leukste babyshower cadeaus

Ben je zelf zwanger of iemand in je omgeving? Dat moet gevierd worden! Wij hebben de leukste en origineelste cadeau-ideeën voor je op een rij gezet.

1. Iets persoonlijks voor de baby

De meeste moeders in spe vinden het leuk om babykleertjes te krijgen. Toch is dit iets wat bijna iedereen al geeft. Maak het persoonlijker, zoals een (zelfgemaakt) dekentje of een rompertje met een leuke gedrukte tekst. Kost wat meer tijd, maar dan geef je wel iets met een wow-factor.

Advertentie

Iets persoonlijks voor de baby

Bron: Pinterest 

2. Een verwendagje voor mama

Als je net moeder bent geworden blijft er weinig tijd over voor jezelf. Daarom is het extra fijn om een dag verwend te worden. Koop bijvoorbeeld een tegoedbon voor een massage, of boek een dagje sauna.

Een verwendagje voor mama

Bron: Pinterest

3. Een mooie luiertas

Voeding, luiers, crème en doekjes voor onderweg: de inhoud van een luiertas is misschien niet zo charmant, maar dat betekent niet dat de buitenkant er ook zo hoeft uit te zien. Een trendy luiertas kan elke moeder wel waarderen.

een mooie luiertas

Bron: Tashion.nl

4. Een zelfgemaakte maaltijd

Maak een heerlijke maaltijd klaar die de aanstaande ouders kunnen invriezen.  In de eerste weken (en maanden en jaren) na de zwangerschap zullen de ouders vooral bezig zijn met hun kindje. Er is dan ook niks luxer dan een avondje niet hoeven te koken.

Een zelfgemaakte maaltijd

Bron: Pinterest

5. Een cadeaubon voor babywinkels

Oké, het is misschien niet het meest originele cadeau om te geven: maar een cadeaubon wordt door elke aanstaande moeder met open armen ontvangen. Zo voorkom je ook nog eens dat je hetzelfde cadeau als iemand anders geeft.

kadobon babywinkels

Bron: Kadobononline

6. Een zelfverwarmend flesje

Met dit cadeau voorkom je veel gedoe met flessenwarmers onderweg. Maakt niet uit waar de ouders zijn, met dit zelfverwarmende flesje kunnen ze altijd en overal de (moeder)melk opwarmen. Het flesje zorgt er zelfs voor dat de melk op de goede temperatuur komt.

zelfopwarmend flesje

Bron: Pinterest 

7. Een kinderwagen telefoonhoes

Een probleem waar elke moeder weleens mee te maken krijgt: een rinkelende telefoon ergens in de bodem van je overvolle tas. Uitkomst is dit telefoonhoesje die je op de kinderwagen kan klikken (alleen voor de echt belangrijke gesprekken natuurlijk).

een kinderwagen telefoonhoes

Bron: Pinterest

8. Stopcontact beveiliging

Met een kruipende baby in huis wil je de omgeving zo veilig mogelijk maken. Dit praktische cadeau komt dan ook altijd van pas.

stopcontact beveiliging

Bron: pasopshop

9. Kleurige sokophouders

Alle ouders zitten in hetzelfde schuitje. De baby krijgt de sokjes sneller uit dan dat pappa of mamma ze weer aan kan doen. Een eindeloos spel dat nooit lijkt te vervelen. Speciale sokophouders voor baby’s zijn een simpele en effectieve oplossing om de sokjes aan te houden. Zo houdt de baby warme voetjes.

kleurige sokophouders

Bron: hetrietje.nl

10. Een avondje uit voor papa

Als de baby er straks is, loopt de kersverse vader ook de benen uit het lijf om te ondersteunen daar waar hij kan. Neem hem daarom gezellig een avondje mee naar de kroeg. Nu het nog kan.

Een avondje uit voor papa

Bron: 123rf

Auteur: Erandi Godinez – Bron: Froot – Foto’s: Pinterest/123rf/iStock

 

Lees ook:

Wat geef je als kraamcadeau?

Babyshower-spelletjes en cadeautjes

Kraamfeest vs kraamvisite

Kraamvisite-tips