Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

4x kerstvakantie-uitjes voor peuters

Hoera, het is bijna kerstvakantie! En wat is er dan leuker om samen eropuit te gaan. Hier 4 leuke kerst-uitjes voor peuters.

Ouwehands Winterland

Ouwehands Winterland
Knusse kampvuren, gezellige kraampjes met lekkers en kerstbomen vol gekleurde lichtjes: zo ziet Ouwehands Dierenpark er in de kerstvakantie uit. Er is een winterspeurtocht, je kunt marshmallows roosteren boven het vuur of zien hoe de rendieren worden gevoerd. Er is ook een wintershow met Bamboo Bill. Is het buiten net te koud? Er kan ook binnen worden gespeeld in Gorilla Adventure en RavotAapia.
Wanneer: 24 december 2016 t/m 8 januari 2017

Advertentie

De Kerstboom van Kabouter Zako

De kerstboom van kabouter Zako
Benieuwd hoe dieren kerst vieren? Jan Klaassen komt erachter als hij een kerstboom zoekt in het bos van Kabouter Zako. Na de voorstelling van poppentheater Belletje Sterk kunnen kinderen een kabouter knutselen en wat eten en drinken. Je moet wel even reserveren, dat kan via staatsbosbeheer.nl.
Wanneer: Woensdag 28 december
Waar: Buitencentrum Schoorlse Duinen in Schoorl
Leeftijd: vanaf 2 jaar

Peppa Pig – de grote plons!

Peppa Pig kerst De grote Plons
Als het heeft geregend, liggen er overal modderplassen en als varkens ergens blij van worden… In deze handpoppenshow duiken Peppa en friends er dus ook vol in. Een feestje voor Peppa-fans! Na de voorstelling kunnen kinderen hun favoriete varken ontmoeten in de foyer.
Wanneer: 10 december 2016 t/m 28 mei 2017
Waar: verschillende theaters in Nederland
Leeftijd: vanaf 2 jaar

Twinkel twinkel, kleine ster

Twinkel twinkel kleine ster
Geniet samen met je peuter tijdens de kerstdagen van deze voorstelling van Ageeth de Haan. De show is geïnspireerd op haar prentenboek De herdertjes lagen bij nachte. Er komen bestaande en zelfgeschreven kerstliedjes voorbij, zoals Stille Nacht, Jingle Bells en Twinkel twinkel, kleine ster. Tussen de liedjes door vertelt Ageeth het verhaal over de Kleine Ster die boven in de zaal schittert. Het lijkt wel of de ster elk liedje dichterbij komt…
Wanneer: 24 en 26 december
Waar: De Doelen in Rotterdam
Leeftijd: vanaf 2 jaar

 
KIJK OOK: Zien in januari: avontuurlijke kinderfilm Masha en de Beer (trailer)

MEER LEZEN?

Auteur: Anneloes Jonker