In de wolken Festival
door

5 reden om naar het In de wolken Festival te komen

Heb je 17, 18 en 19 oktober al geblokt in je agenda? Moet je doen, want dan vindt de tweede editie van het In de wolken Festival plaats en het wordt super! Iedereen met een (dikke) buik of kleine baby kan hier flink shoppen, workshops volgen en inspiratie op doen. 5 redenen om nu een ticket te kopen voor het In de wolken Festival.

 1. Masterclasses
  Mag je nou wel of geen sushi eten tijdens je zwangerschap? Hoe begin je ontspannen aan een bevalling? En hoe maak je een mooie babyfoto met je mobiel? Op het Ouders van Nu plein vinden de hele dag door masterclasses plaats waarin je antwoord krijgt op al je vragen, inschrijven voor de workshops en masterclasses kan hier.
 2. Frisse festivalsfeer
  Even zin om te ontspannen? Plof neer op een van onze relaxte loungebanken, doe een dansje, drink een drankje en neem een hapje bij een van de foodtrucks (menukaart is uiteraard zwangerproof net als de non-alcoholico cocktailbar!)
 3. Ook op vrijdagavond open!
  Moet je werken, maar wil je dit event niet missen? Op vrijdag kun je ook ’s avonds terecht op het festival. En zaterdag overdag natuurlijk!
 4. Kinderkamermetamorfose
  Natuurlijk wil je voor je kindje het allerleukste kinderkamertje maken. Kom je er zelf niet helemaal uit? Maak vanaf 1 september via deze site een afspraak bij een professionele styliste op het festival.
 5. Profiteer van korting
  Wist je dat er ook een speciale stapelkorting op tickets bestaat? Gewoon omdat je speciaal bent, of gewoon als abonnee of met een Ouders van Nu Voordeelpas heb je mazzel en krijg je extra korting. Niet zomaar korting. Stapelkorting. Hoe meer tickets je bestelt, hoe meer korting je krijgt. Scoor hier je tickets mét korting!