Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

5 uittips voor de wintermaanden

Ook nu het kouder wordt zijn er genoeg leuke activiteiten te plannen. Door heel Nederland worden er de komende maanden thema-uitjes en vrolijke kinderfeesten georganiseerd. Doe hier inspiratie op voor een leuk dagje weg.

 1. Thuis bij Nijntje

  Thuis bij Nijntje
  Kruipen, zoeken, ruiken en dansen: alles kan en mag in het Nijntje Museum. Je peuter kan in het Nijntje Huis alle kamers ontdekken. In ‘de dierentuin’ mag-ie spelen met dieren, in ‘het museum’ kan hij aan de slag met vormen en kleuren en met blokken een kunstwerk bouwen. Elke zondag wordt er om 14.00 uur en om 15.00 uur voorgelezen en in het weekend kan je kind meedoen aan schilder-, stempel-, knip- en plakworkshops.

 2. Pepernotenpret

  Pepernotenpret
  Zet ’m alvast in je agenda: de nieuwe voorstelling van Dirk Scheele. Samen met de Pieten rock-ʼn-rollband speelt hij oude en nieuwe Sinterklaasliedjes. Hij probeert Sinterklaas over te halen om ook een liedje te zingen. Na afloop zijn Sint en Dirk in de foyer voor een meet & greet.
  Data: van 16 november t/m 4 december, in verschillende theaters.

 3. Groot feest

  Studio 100 Winterfestival
  Studio 100 bestaat twintig jaar en dat wordt groots gevierd in de Amsterdamse Ziggo Dome. Je kind kan op 26 november meezingen en dansen met Kabouter Plop, Piet Piraat, Bumba en andere tv-helden. Ook K3 is van de partij.

 4. De Vakantieshow

  Ernst en Bobbie de Vakantieshow
  Ernst en Bobbie hebben vakantie, maar onderweg naar de camping gaat er van alles mis. En áls ze dan uiteindelijk aankomen, is er geen plek meer! Ernst besluit dat ze in het animatieteam gaan, maar of dat nou zo’n goed idee is? De Vakantieshow is een grappige voorstelling, waarin ook de bekende liedjes van tv voorbij komen.
  Nog t/m mei 2017 te zien in verschillende theaters.

 5. Een viool voor Boeffie

  Een viool voor Boeffie
  Bij Slot Zuylen wordt 27 november een voorstelling gegeven voor de allerkleinsten: Een viool voor Boeffie. Handpop Boeffie is op zoek naar een viool, maar hij komt alleen maar veel te grote instrumenten tegen. De kinderen mogen helpen zoeken. Leuk om te combineren met een bezoek aan ‘Het Land van Zuylen’, daar kan je kind een speurtocht doen.

 6. Auteur: Anneloes Jonker