Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

5x als mensen kinderen zouden baren zoals dieren dat doen 2
door

5x als mensen kinderen zouden baren zoals dieren dat doen

Vraag je je weleens af hoe het zou zijn als mensen een kind zouden baren zoals dieren dat doen? Illustrator Paul Westover maakte er grappige plaatjes van. Zo is de bevalling van een zeepaardje niet voor te stellen!

 1. Giraffen

  5x als mensen kinderen zouden baren zoals dieren dat doen 2Giraffen bevallen staand na 15 maanden zwangerschap, waarbij de baby wel 2 meter naar beneden valt.

 2. Padden

  5x als mensen kinderen zouden baren zoals dieren dat doen 4Surinaamse padden dragen de eitjes op hun rug. Als het visje groot genoeg is valt-ie vanzelf van moeders rug letterlijk de wijde wereld in.

 3. Zeepaardjes

  5x als mensen kinderen zouden baren zoals dieren dat doen 1Bij zeepaardjes dragen de mannen het kind en worden er in één keer wel tweeduizend zeepaardjes geboren.

 4. Franjehaai

  5x als mensen kinderen zouden baren zoals dieren dat doen 3
  De zwangerschap van een franjehaai duurt wel heel erg lang. Het kan soms wel 3,5 jaar duren voor de babyhaai in de buik geboren wordt.

 5. Tv-serie

  5x als mensen kinderen zouden baren zoals dieren dat doen 5Geen dier maar wel grappig: in televisieland wordt er altijd binnen no time een baby van minstens 6 maanden oud geboren. Knap!

Lees ook: Wat niemand vertelt over de bevalling

Auteur: Marjolein Schel – Bron: Collegehumor – Beeld: Paul Westover