Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

5x de leukste 1 aprilgrappen voor ouders

Ola had een week geleden de primeur met het Raketijsje dat uit de verkoop gehaald zou worden. Dat is waarschijnlijk de beste 1 aprilgrap van dit jaar. Er volgden nog een paar heel grappige berichten, vaak met kinderen in de hoofdrol.

Advertentie

1. Google introduceert de zelfrijdende fiets, mét kinderzitjes

Fietsen met de zelfrijdende fiets zou veiliger en makkelijker zijn. De fiets weet precies waar hij is en wat hij moet doen. Hij kan zelfs alleen rijden met kinderen erop. Tuurlijk, Google, topidee!

2. Bosch brengt een stofzuigerkostuum voor kinderen
bosch stofzuigerkostuum
Volgens Bosch is 1 op de 3 kinderen onder de 6 jaar jaar is bang voor het geluid van de stofzuiger. Maar zij zijn niet de enigen, ook huisdieren kruipen weg als het apparaat weer uit de kast wordt gehaald. Het ‘stofzuigerkostuum’ zou al deze problemen als sneeuw voor de zon doen verdwijnen.

3. Mediamarkt heeft handige chip voor kinderen
chip mediamarkt
‘Ken je dat? Zit je net lekker op een terrasje, rent je kind weg! Hoe vind je hem nu ooit terug?’ Mediamarkt lost dat probleem op met de Tag & Trace-microchip. Daarmee kun je meteen op je smartphone zien waar je kind is. Hartstikke handig. En vast fijn voor je kind, zo’n ding in zijn arm?!

LEES OOK: Baby’s hebben humor

4. Ola stopt met de verkoop van het Raket-ijsje
raket ola
Het begon natuurlijk met de ‘te vroeg uitgelekte’ 1 april grap van Ola. De raketijsjes zouden uit de schappen worden gehaald vanwege budgettaire redenen. Het bedrijf zou in plaats van 450 verschillende soorten ijsjes, nog slechts 90 soorten gaan verkopen.

Advertentie

5. Amerikaanse wetenschappers introduceren gehoorapparaat voor vaders
Nieuw: gehoorapparaat voor vaders
Last but not least hadden we zelf deze grap bedacht. Een team wetenschappers uit Boston zou een nieuw gehoorapparaat hebben ontworpen, speciaal om vaders te helpen om ’s nachts hun baby beter te kunnen horen huilen.

Op de redactie waren we heel benieuwd naar jullie reacties. Zouden jullie het doorhebben? Verontwaardigd zijn? Of heel hard moeten lachen?  Gelukkig waren er lezers die onze grap doorhadden (‘hahaha te mooi om waar te zijn, morgen 1 april’), maar even zoveel gingen er serieus op in. Van: ‘Belachelijk!’ en ‘Mooi cadeau voor zijn verjaardag’ tot ‘Komt gewoon omdat mannen denken: mijn vrouw gaat er wel uit. Puur gemakzucht.’ En dat vonden wij natuurlijk weer erg geestig.

bron: Ouders van Nu – foto: Bosch, Shutterstock, Mediamarkt

Redactioneel – Offer – Voeding zwangerschap

Eten voor twee

Het Ouders van Nu kookboek
Shop nu