Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Lol op de achterbank: 5x geweldig speelgoed voor onderweg

Ga je binnenkort op vakantie, heb je een lange autorit voor de boeg en wil je dat je peuter ook iets anders doet dan filmpjes kijken? We hebben ideaal reisspeelgoed voor je verzameld, dat gegarandeerd zorgt voor urenlang speelplezier op de achterbank. En je kunt het natuurlijk ook heel handig gebruiken in het vliegtuig, of eenmaal op bestemming in een restaurant.

Advertentie
 1. Magisch kleurboek


  Verven zonder rommel, dat kan met dit magische kleurboek. De met water gevulde pen tovert details en levendige kleuren tevoorschijn. Geen zorgen dat je auto of huis worden ondergetekend, want het is enkel water. En is de tekening weer droog, dan kun je gewoon opnieuw beginnen. Dit kleurboek bevat meerdere tekeningen en is te koop bij oa. Bol.com

 2. Autobingo

  Dit autobingo-spel speel je met twee personen. Het spel heeft twee kaarten met elk 25 vakjes in een andere volgorde. Daarop staan dingen die je onderweg kunt tegenkomen. Kom je tijdens de reis de dingen uit het vakje daadwerkelijk tegen, dan mag je het plastic schuifje dicht doen. Vormt je kaart een gekleurde rij, dan is het natuurlijk BINGO!! Autobingo is te koop bij oa. Bol.com

  Lees ook: 20x de leukste spelletjes voor op de achterbank

 3. Electro wonderpen


  Misschien heb je er zelf ook ooit nog mee gespeeld, maar met Electro leert je kind op een leuke manier over kleuren, vormen, cijfers en nog veel meer! Vind het juiste antwoord op iedere vraag door met de punt van de pen het antwoord aan te raken. Als het antwoord goed is, hoor je een muziekje en gaat het lampje branden. Voor op de achterbank heb je handige edities met met ringband, zoals deze van Woezel en Pip.

  Advertentie
 4. Magnetisch tekenbord


  Een heel speciaal tekenbord waarmee je kunt tekenen, uitwissen en opnieuw beginnen. Ook zitten er stempels bij om de tekening nog verder op te leuken. Zo kan je kind op de achterbank zijn fantasie en creativiteit de vrije loop laten gaan. Voor Bumba-fans is er deze Bumba-editie, maar je hebt ze ook van Nijntje, PAW Patrol, Cars of gewoon neutraal.

  Lees ook: Kindermarketing: hoe ga je ermee om?

 5. Rijgkaarten


  Hoe leuk zijn deze stoere rijgkaarten! Een creatief klusje en spelenderwijs een oefening voor zijn motoriek. Deze rijgkaarten zijn van het Franse speelgoedmerk Djeco en koop je oa. bij ilovespeelgoed.nl.

  Lees ook: Ontwikkeling van de fijne motoriek

Beeld: Shutterstock