Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Baby liggend op vloer

8 grappige weetjes over februari-kinderen

Ga je elk moment bevallen of is er deze maand eentje jarig in huis? Lucky you! Kinderen die in februari zijn geboren krijgen veel mooie eigenschappen toegedicht. Alvast gefeliciteerd!

Advertentie

1. Sterrenbeeld

Ben je in februari geboren, dan ben je óf een Waterman óf Vissen. Beide sterrenbeelden staan volgens astrologen garant voor mooie eigenschappen. Watermannen zijn bijvoorbeeld zelfstandig, gevat, slim en echte mensenmensen. Vissen zijn vriendelijk en rustig, compassievol en blinken uit in (dag)dromen. Benieuwd wat jouw sterrenbeeld zegt over wat voor moeder jij bent? Kijk dan even hier.

Tip: Laat een sterrenstelselposter maken met de stand van de sterren op basis van de geboorteplaats, -datum en -tijd van je kind.

2. In goed gezelschap

Ook geboren in februari, om maar wat te noemen: Ashton Kutcher, Shakira, Drew Barrymore, Jennifer Aniston, Michael Jordan, Kurt Cobain, Steve Jobs, John Travolta, James Dean en Rihanna. Niet de minsten, toch?

3. Crea-bea’s

Niet zo gek trouwens dat er heel wat acteurs, artiesten en ondernemers in februari jarig zijn. Ben je in deze maand geboren, dan is de kans groot dat je behoorlijk creatief bent aangelegd. Dus is jouw februari-kind gek op tekenen, dansen of zingen: stimuleren dat talent!

Lees ook:
10 x waarom hobby’s goed zijn voor je kind

 4. Van nature zen

Voor de meeste februari-mensen is het vanzelfsprekend om in het moment te leven. Ze hebben zelden haast, maar genieten simpelweg van het hier en nu. Kortom, jouw kind heeft later geen cursus mindfulness nodig. Hij is van zichzelf al hartstikke zen.

Advertentie

5. Potentiële BN’er

Opmerkelijk: uit een weliswaar klein, maar geestig onderzoek blijkt dat mensen die in januari of februari zijn geboren méér kans hebben om beroemd te worden. En dat heeft dan weer iets te maken met hun creatieve, fantasierijke en probleemoplossende karakter.

Lees meer:
Kinderen die in januari of februari zijn geboren hebben meer kans om rijk en beroemd te worden

6. Wereldverbeteraars

Bovendien zeggen de sterren dat mensen die in februari de jarige job zijn, vaak onbaatzuchtig, meelevend en vrijgevig zijn en graag hun steentje bijdragen om de wereld te verbeteren.

7. Stabiele persoonlijkheid

Ook zijn februari-mensen beresterk! En dat bedoelen we niet fysiek (kan ook), maar vooral mentaal. Wie in februari is geboren kan goed zijn emoties beheersen zonder daar al te veel moeite voor te doen. Ze laten zich ook niet snel beïnvloeden door anderen.

8. All you need is love

Tot slot blijken mensen die zijn geboren in februari ontzettend romantisch. Logisch dus dat Valentijnsdag in hún maand valt. Net als carnaval overigens, want februari-mensen zijn vaak ook behoorlijke feestbeesten!

Laat je baby op zich wachten?
Dan zijn dit alvast 8 grappige weetjes over maart-kinderen

Lees ook:
Winterbaby’s gaan sneller kruipen
8 x leuke knutseltips voor Valentijnsdag

Auteur: Marjolein Schel – Bron: momof11kids – Beeld: GettyImages


Redactioneel – Offer – Zwangerschapssymptomen

Een fijn zwangerschapskussen is onmisbaar!

Shop nu