Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

7 typische kenmerken van een vrijdagkind

Wist je dat de dag waarop je baby geboren is veel zegt over zijn persoonlijkheid? En dan hebben we het niet over zijn sterrenbeeld, maar echt de dag van de week waarop hij is geboren. Dus kwam jouw baby op een vrijdag ter wereld dan zegt dat deze verrassende dingen over hem.

Wie geboren is op vrijdag staat onder invloed van Venus en dat is de planeet van de liefde, schoonheid, affectie, kleur, romantiek, kunst en fijne smaak. Dat zorgt dat kinderen die op vrijdag zijn geboren de volgende karaktereigenschappen bezit:

  1. Vrijdagkinderen omringen zich graag met schoonheid en liefde. Ook zijn ze erg artistiek en hebben ze vaak interesse in muziek, schilderen en acteren.
  2. Een vrijdagkind is over het algemeen gelukkig, maar vaak wel gevoelig als het gaat om relaties. Liefdesverdriet vinden ze lastig om mee om te gaan en het kan lang duren om verdriet te verwerken.
  3. Vrouwen die geboren zijn op vrijdag hebben een hoog EQ en zijn graag omringd door veel vrienden. Ook zijn ze erg bezitterig en zakelijk ingesteld.
  4. Mannen die op een vrijdag geboren zijn, liggen goed in de markt bij vrouwen en hebben een goed karakter. Hun familiebanden zijn minder sterk. Misschien komt het omdat ze graag een verre reis maken.
  1. Vrijdagkinderen zijn niet vaak ziek, maar als ze het te pakken hebben duurt het herstel vaak lang.
  2. De sterke intuïtie van vrijdagkinderen zorgt ervoor dat ze vaak aanvoelen wat ze wel en niet moeten doen om uit de problemen te blijven.
  3. Een vrijdagkind is spiritueel en heeft wereldse wijsheid, hierdoor is hij op jonge leeftijd al vaak wijzer dan anderen.

Lees ook:

Bron: Day of Birth Beeld: Shutterstock