Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

7 typische kenmerken van een zaterdagkind

Wist je dat de dag waarop je baby geboren is veel zegt over zijn persoonlijkheid? En dan hebben we het niet over zijn sterrenbeeld, maar echt de dag van de week waarop hij is geboren. Dus kwam jouw baby op een zaterdag ter wereld dan zegt dat deze verrassende dingen over hem.

Zaterdag wordt beheerst door Saturnus. Saturnus staat voor de plaats die het kind in de familie inneemt en daardoor hebben zaterdagkinderen niet altijd een makkelijk levenspad.

Advertentie
  1. Zaterdagkinderen zijn over het algemeen heel serieus en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hierdoor worden ze door mensen graag in vertrouwen genomen.
  2. Ze maken zich snel teveel zorgen en kunnen verdrietig worden door te denken aan dingen die in het verleden hebben plaatsgevonden.
  3. Een zaterdagkind is erg intelligent, bijna perfectionistisch en zal daarom later buitengewoon goed presteren in elk soort bedrijf.
  4. Zaterdagkinderen ontwikkelen graag een eigen stijl. Hun kleding lijkt zorgvuldig uitgezocht en alles wat ze ondernemen komt doelgericht over, zelfs als dat helemaal niet zo is.

Meer lezen: Waarom een kind met een sterke wil fantastisch is

  1. Zaterdagkinderen hebben de neiging om tegen je in opstand te komen, ook als daar geen goede reden voor is.
  2. Uiteindelijk zal een zaterdagkind doen waarvan hij denkt dat goed is en trekt hij zich niets aan van wat anderen zeggen.
  3. Zaterdagkinderen zijn koppig en vinden het lastig om anderen te vertrouwen. Het kan dan ook even duren voordat een zaterdagkind een goede vriendschap sluit.

Lees ook:

 

 

 

Bron: Day of Birth Beeld: Shutterstock