Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

8 typische kenmerken van een maandagkind

Wist je dat de dag waarop je baby geboren is veel zegt over zijn persoonlijkheid? En dan hebben we het niet over zijn sterrenbeeld, maar echt de dag van de week waarop hij is geboren. Dus kwam jouw baby op een maandag ter wereld dan zegt dat deze verrassende dingen over hem.

Advertentie

Iedere dag van de week is gebaseerd op een planeet. Zo betekent maandag letterlijk dag van de maan en omdat de maan een snel draaiende en veranderlijke planeet is zie je dat terug in de persoonlijkheid van maandagkinderen.

  1. Maandagkinderen hebben een goed geheugen, hebben een zachte stem, maar kunnen ook verrassend uit de hoek komen.
  2. Ze zijn gevoelig en emotioneel en kunnen snel nerveus raken.
  3. Een maandagkind is een echt familiemens en heeft graag vrienden om zich heen.
  4. Ze zullen altijd hun best doen om de rust en vrede te bewaren. Ontstaat er een ruzie, dan zullen typische maandagkinderen proberen deze te sussen.

Lees ook: 8 bijzondere talenten van gevoelige kinderen

  1. De kans is groot dat maandagkinderen later een praktisch beroep gaat uitoefenen.
  2. Op maandag geboren meisjes kunnen vaak last hebben van bloedarmoede en hebben te maken met daaraan gerelateerde problemen zoals zich slap voelen, slecht slapen en duizeligheid. Vitamines en regelmatig sporten helpt vrouwelijke maandagkinderen om fit te blijven. Tip: dit zijn extra belangrijke vitamine voor kinderen.
  3. Typisch voor jongens die op een maandag zijn geboren is dat ze gek zijn op eten. Verder leiden ze een gedisciplineerd leven en zijn ze enorm succesvol in hun werk.
  4. Meisjes die op een maandag worden geboren groeien uit tot zeer geliefde vrouwen en moeders. Ze zijn liefdevol en zorgzaam, vooral voor hun directe naasten.

Lees ook:

Bron: Day of Birth Beeld: Shutterstock