Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

8 typische kenmerken van een woensdagkind

Wist je dat de dag waarop je baby geboren is veel zegt over zijn persoonlijkheid? En dan hebben we het niet over zijn sterrenbeeld, maar echt de dag van de week waarop hij is geboren. Dus kwam jouw baby op een woensdag ter wereld dan zegt dat deze verrassende dingen over hem.

Advertentie

Mensen die geboren zijn op een woensdag worden beheerst door Mercurius. Woensdag is de naamdag van de oude godheid Wodan, door de Romeinen Mercurius genoemd. Hierdoor zijn kinderen die op een woensdag zijn geboren vaak wat rusteloos en bezitten ze ook regelmatig de onderzoekende en vragende eigenschappen van deze god.

  1. Woensdagkinderen zijn vrij grappig en hebben een goed gevoel voor zaken.
  2. Ze zijn niet erg georganiseerd en ook hun denkproces verloopt rommelig.
  3. Kinderen die op woensdag zijn geboren zijn eenvoudig van geest en maken zich niet druk om uiterlijkheden of hun omgeving.
  4. Ook zijn ze van nature nieuwsgierig; zo proberen ze al op jonge leeftijd te communiceren en kun je op peuterleeftijd veel vragen verwachten. Ook zijn woensdagkinderen heel actief als het gaat om interactie met anderen en het uitwisselen van ideeën.

Tip: 50 leuke vragen om je kind (nog) beter te leren kennen.

  1. Woensdagkinderen zijn tevreden.
  2. De kans is groot dat ze later goed presteren in leidinggevende functies, omdat ze erg efficiënt werken.
  3. Geboren met wat temperament is het de uitdaging om deze te controleren. Door dit al op jonge leeftijd met je kind te oefenen zal zijn opvliegende karakter hem niet weerhouden om succes te boeken en goede relaties te onderhouden.
  4. Opvallend genoeg vertonen meisjes die na 18.00 uur zijn geboren andere karaktereigenschappen. Zij zijn materialistisch, zeer intelligent en soms sluw. Voor wat hoort wat, is hun levensmotto.

Lees ook:

Bron: Day of Birth Beeld: Shutterstock