Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

8x leuke knutseltips voor Valentijnsdag

Wil jouw zoon dolgraag zijn vriendinnetje verrassen met Valentijnsdag? Of wil je samen met je dochter een leuk knutselwerkje maken voor je partner? Of vervelen je kinderen zich gewoon dood en wil je ze aan het knutselen zetten? 8 leuke dingen om te maken in het thema Valentijnsdag.

1. Vriendschapsbandje

Advertentie

Heb je nog ergens wat draad liggen? Laat je kind dan aan de hand van deze video een vriendschapsbandje knopen. Print er een kaartje met een lief tekstje bij en klaar.

2. Ik heb een oogje op jou!

Bron

Zoetsappig, maar wel héél leuk. Knutsel samen een vergrootglas in elkaar, plak deze op papier en schrijf er wat liefs bij.

3. Lieve slinger

Voor deze hartjesslingers heb je niet meer nodig dan touw, plakband en gekleurd papier. O ja, en een schaar natuurlijk om de hartjes mee uit te knippen.

4. Vlinders in je buik

Bron

Als je verliefd bent, dan krijg je…. vlinders in je buik. Deze vrolijke vlinders zijn zo gemaakt: meer dan wasknijpers, papier en verf heb je niet nodig.

5. Be mine

Bron

Laat je kind met verf twee handafdrukken op een kaar zetten en schrijf er een lieve boodschap op. Succes gegarandeerd!

6. Geweven hartjes

Bron

Het enige dat je nodig hebt om twee van deze leuke bekers te maken, zijn de bekers zelf, een watervaste stift en een oven. Verwarm de oven voor op 350 graden, teken of schrijf iets op de bekers en doe ze 30 minuten in de oven. Even af laten koelen en klaar ben je. Als het goed is, kun je de bekers na gebruik gewoon in de vaatwasser doen. Mocht je tekst er toch uiteindelijk afgaan? Tja… dan ben je genoodzaakt om het gewoon nog een keer te doen!

7. Romantische waxinehouders

Bron

Simpel, maar hartverwarmend. Beplak een glas of lege jampot met hartjes van doorzichtig papier of laat je kind ‘m op een andere manier versieren. Kaarsje erin en je schattige zelfgemaakte cadeautje is klaar.

8. Bomvol liefde

 

Laat je kind op 52 papiertjes een lief berichtje schrijven (of doe dit zelf als het voor jouw partner is bedoeld), rol ze op en doe ze in pot die jullie mooi versieren. Zoet!

 

Beeld: Shutterstock