Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Single ouder daten
door

8x waarom single ouders juist heel goed zijn in daten

Zie je er als een berg tegenop om als alleenstaande ouder weer te gaan daten? Nergens voor nodig! Als alleenstaande ouder heb je kwaliteiten die singles zonder kinderen niet hebben. Snel aanmaken dus dat account.

Advertentie
 1. Sterke intuïtie

  Sinds de komst van je kind is je intuïtie in een hogere versnelling geschoten. Dus waarom zou je dat moeder- of vaderinstinct ook niet inzetten tijdens het daten? Tijdens het checken van profielen voel je feilloos aan of iemand het waard is om mee op date te gaan of niet.

  Lees ook: Moedergevoelens ontwikkelen

 2. Perfect match

  Je zoekt niet naar een vader of moeder van een toekomstige kind, want dat kind is er al. En dat kind heeft bovendien al een ouder. Alles wat je wilt is een perfect match voor jou. Of je nu blij wordt van iemand tot wie je je fysiek voelt aangetrokken of iemand die je aan het lachen maakt, jij bepaalt.

  De ware gevonden? Zo stel je hem voor aan je kind(eren)

 3. Turn-on

  Bang dat het feit dat je kinderen hebt een turn-off zal zijn? Think again. Dat je lief en zorgzaam bent, is juist heel aantrekkelijk. En single moeders: over je ‘moederlijf’ hoef je je ook echt geen zorgen te maken. Wees trots op je lichaam, het heeft tenslotte iets prachtigs voortgebracht. Kijk hier maar eens naar: zo mooi is het vrouwenlijf na de bevalling.

  Advertentie
 4. Tijdverspilling

  Als single ouder heb je het al druk genoeg, dus je gaat je tijd echt niet verspillen aan stumpers. Iemand waar je niet blij van wordt of die je niet goed behandeld? Daar is de deur…

 5. Dan niet

  En ook voor het eindeloos analyseren van appjes of wachten tot je telefoon gaat, heb je simpelweg geen tijd als single ouder. Graag of niet.

 6. Liefdesverdriet

  Sinds de komst van je kind ben je niet meer zo makkelijk uit het veld te slaan. En anders is een dikke knuffel van je kind hét wondermedicijn tegen een gebroken hart.

 7. Prioriteiten

  Sinds je kinderen hebt, kun je heel goed onderscheiden wat écht belangrijk is in het leven en wat niet. Word je er niet blij van, dan is het niet de moeite waard. Komt dat even goed uit met daten.

  Advertentie
 8. Rustig aan

  Met een kind zitten spontane logeerpartijtjes er niet altijd in en je kunt waarschijnlijk ook niet meteen hele weekenden met elkaar doorbrengen. En dat is alleen maar goed. Door rustig aan te doen, kom je erachter of het écht klikt. Bovendien maakt het het extra speciaal als je wel tijd kunt doorbrengen met die potentieel nieuwe partner.

  Lees ook: Een nieuwe relatie als je kinderen hebt, hoe doe je dat?

Bron: Your Tango Beeld: Shutterstock

Zwangerbox partnerpagina Bon bébé 2022

Bon bébé

Bekijk de website