Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
moederdagcadeau
door

9 Moederdagcadeaus die moeders wél willen

Op Moederdag kunnen moeders vaak zelfgemaakte knutsels, een ontbijtje op bed en een dikke zoen verwachten. Hartstikke lief natuurlijk, maar als je deze dag nét iets specialer wil maken, kun je haar ook een van deze cadeaus geven.

Advertentie

We hebben navraag gedaan hier op de redactie van Ouders van Nu en dit is de lijst van moedercadeaus die volgens ons élke moeder kan waarderen. Ook al moet je sommige dingen even uitstellen i.v.m. social distancing:

  1. Slaap: bied aan om een paar uur (of een hele dag) op de kinderen te passen, zodat zij wat slaap kan inhalen.
  2. Oppas: regel een babysitter voor een dag of dagdeel, zodat ze die dag alles kan doen waar ze maar zin in heeft.
  3. Wijn: kannen vol. En een plekje waar ze zich heerlijk kan afzonderen zonder dat ze wordt gestoord.
  4. Tip voor een uniek cadeau! Gepersonaliseerde wijnflessen vind je hier

  5. Een welnessweekend: een weekend (één nacht is ook goed) in een rustige hotelkamer waar niemand onder de leeftijd van tien haar kan storen is ook al goed. Met een lekkere grote badkuip én haar favoriete muziek.
  6. Snacks die de kinderen niet kunnen vinden: vul een tas met haar favoriete snacks die normaal gesproken door de kinderen worden ingepikt.
  7. Een schoonmaakster: een moeder is heel wat tijd kwijt aan het opruimen van de troep die iedereen laat rondslingeren. Verras haar daarom met hét ultieme Valentijnscadeau: een schoonmaakster.
  8. Een Netflix-abonnement: een beetje ontspanning in de avond is iets wat elke moeder wel kan gebruiken. Geef haar daarom een Netflix-abonnement zodat ze haar favoriete series en films kan kijken wanneer ze maar wil.
  9. Toch maar de bonbons en bloemen: wie wordt nou niet blij van chocola terwijl je kijkt naar een prachtige bos bloemen?
  10. Een schoonheidsbehandeling: wat is er nu lekkerder dan languit op een stoel liggen met je ogen dicht, terwijl iemand ondertussen je gezicht onder handen neemt? Na de behandeling voelt elke moeder zich als herboren.

Bron: Popsugar.com – Beeld: Shutterstock 

Redactioneel – Offer – Baby opvoeden

Wanneer begint opvoeden? En hoe pak je het aan?

De mooiste boeken over opvoeding
Vind je hier