Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
9 x Kleine dingen die je partner doet waardoor jouw leven een stuk makkelijker en leuker wordt
door

10x lieve dingen die partners kunnen doen (en moeders héél blij van worden)

Van de vuilniszak waar je niet naar hoeft om te kijken tot verrast worden met de lekkerste chocola. Van deze kleine dingen worden elke vrouw blij. Helemaal als je partner ze ongevraagd doet. Toch?

Advertentie

Aanvullen mag en taggen ook! Dan weet hij maar waar hij aan toe is… Dit doe je natuurlijk op onze Facebook-pagina.

 1. Die stinkende vuilniszak wegbrengen

  Of je nu net bevallen bent of al meerdere kinderen hebt rondbanjeren, het zó fijn als dit gewoon gedaan wordt. Zonder te vragen. Iedere keer weer.

  Lees ook: Met deze 9 tips kunnen jullie het huishouden nog beter organiseren. 

 2. Een voetmassage

  Gewoon spontaan. Zelfs zonder dat je hebt aangegeven dat je door het heen en weer geren al de hele dag pijnlijke voeten hebt. Ben je zwanger? Dan kan een zwangerschapsmassage heel lekker zijn. Lees er hier alles over. 

 3. Je favo chocolade kopen

  En niet omdat het Moederdag, Valentijnsdag, je verjaardag of jullie jubileum is. Maar gewoon, omdat je partner weet dat jij daar heel blij van wordt. Wist je trouwens dat chocolade goed kan zijn tijdens de zwangerschap? 

  Advertentie
 4. Een welgemeend complimentje geven

  Spontaan. Zonder dat je erom hebt gevraagd. En dat mag best nog duizend keer worden herhaald. Benieuwd hoe jij je kind eigenlijk het beste een complimentje kunt geven? Je leest het hier. 

 5. Jou even ‘vrij’ geven

  Of het nu om je haar wassen of een uitgebreid toiletbezoek gaat. Iedere moeder weet dat dit soort simpele dingen een behoorlijke uitdaging kunnen zijn met een kind in de buurt. Hoe fijn dus als je partner voorstelt om even alles over te nemen zodat jij even lekker een uurtje (of meer) ongestoord aan jezelf kunt besteden.

  Ben je zwanger? Wijs je partner dan vooral op deze tips!

 6. Boodschappen doen

  En als het even kan ook koken, zodat je alleen nog maar aan hoeft te schuiven. En dan het liefst iedere avond van de week. Of slaan we nu door? Samen met je kinderen koken is natuurlijk ook leuk. Je vindt hier handige tips. 

  Advertentie
 7. Een oppas regelen

  En je een avondje mee uitnemen. Zoals jullie voor het kindertijdperk waarschijnlijk regelmatig deden. Toen jullie nog geen propvolle agenda en onmogelijke schema’s hadden waarin tijd voor elkaar een no go lijkt. Op zoek naar een betrouwbare oppas? Lees hier meer. 

 8. Voorstellen dat je weer eens weggaat met je vriendinnen

  Om weer eens een avondje te eten en ouderwets te stappen. En dat is niet alleen leuk voor jou, maar ook voor je partner. Zo heeft hij even quality time met jullie kind(eren). Doen dus!

 9. Het bad laten vollopen

  Als er iets ontspannend werkt, is het een lekker warm bad. En al helemaal als je er niet op hebt gerekend en het bad al voor je klaarstaat inclusief lekker geurend badschuim. En als de kinderen ondertussen worden beziggehouden door je partner. Echt, daar knap je van op.

 10. Nachtdienst draaien

  Ben jij meestal degene die eruit gaat als de baby huilt of je kind wakker wordt? Dan kan je partner je waarschijnlijk geen groter plezier doen dan eindelijk weer eens een hele (hele!) nacht doorslapen. Wel even oordoppen in doen anders is de kans groot dat je alsnog wakker wordt, want net als veel moeders wordt je waarschijnlijk al wakker bij de eerste kik die je kind geeft. Wist je trouwens dat het bewezen is dat moeders minder slaap krijgen dan vaders?

  Ben je single moeder? Dan zijn deze tips van andere single moeders misschien iets voor jou.

Bron: ScarryMommy, Beeld: Shutterstock

Commercieel – Prenatal – Offer – Sweet Petit mini collectie

Prenatal

Sweet Petit mini collectie

Fijne rib kwaliteit in biologisch katoen
Shop nu