Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Agenten bevrijden bevallende vrouw uit file A10

Het zal je maar overkomen: je staat op het punt te bevallen en je snelt per auto naar het ziekenhuis. En dan… kom je ineens in een kilometerslange file terecht.

Advertentie

Het overkwam een vrouw die gister met haar partner vast kwam te staan op de A10, de ringweg rond Amsterdam. Het stel was onderweg naar het ziekenhuis toen ze plotseling muurvast kwamen te staan. Dit kwam onder andere door een paar flinke botsingen, met verschillende afsluitingen als gevolg.

Naar het ziekenhuis

Even zag het ernaar uit dat de vrouw in de auto moest bevallen, maar de politie wist haar nét op tijd uit de auto te bevrijden. Nadat de ambulance hen had meegenomen, werd de auto van het stel door de transportdienst van de politie naar het ziekenhuis gereden. In een tweet laten de agenten weten dat ze daar goed zijn aangekomen. Veel mensen vragen zich af hoe het nu met de moeder en het kind gaat, maar een antwoord van de politie laat nog even op zich wachten.

Niet de eerste keer

Het is overigens niet de eerste keer dat een bevallende vrouw in een file op de A10 terechtkomt. Afgelopen september werd daar nog een baby geboren nadat de ouders bij een ziekenhuis waren weggestuurd omdat daar geen plek was.

Auteur: Erandi Godinez – Bron: RTL Nieuws – Beeld: Shutterstock

Advertentie