Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Baby is op dezelfde dag geboren als zijn vader én opa

De Amerikaanse baby Beauden Matthew James Eppard werd op 1 juli van dit jaar geboren. Best bijzonder, want ook zijn vader én overgrootvader zijn op deze dag geboren.

De bevalling was ook nog eens niet gepland. Beauden kwam zeventien dagen voor de uitgerekende datum ter wereld via een keizersnede.

Advertentie

Grapjes

Trotse vader Connor vertelt aan Today: ‘Toen we er in de herfst achter kwamen dat we zwanger waren, bleek de uitgerekende datum toevallig in de buurt te liggen van mijn verjaardag. We maakten er grapjes over: het zou zomaar kunnen gebeuren dat er straks drie mannen uit de familie op 1 juli jarig zouden zijn. Maar we namen het nooit echt serieus.’

Voorbeeld

Behalve zijn verjaardag deelt baby Beauden Matthew James ook nog eens dezelfde naam als zijn vader, Connor James Eppard, en zijn grootvader, James Elmer Morrisette. Connor: ‘Opa is echt een lieve, oude man. Ik hoop dat ik later op hem ga lijken. Hij is een geweldige man, een echt voorbeeld.’

Nog meer toeval

Het kan trouwens nog gekker. In Amerika woont een familie die vijf familieleden met dezelfde verjaardag telt. Anita Marshall werd geboren op 29 maart (in 1940) en in de vijftig jaren die volgden werden haar dochter Alicia, haar kleinzoon Eddie, kleindochter Sydne en uiteindelijk ook haar kleinkind Mila geboren op precies dezelfde datum geboren als zijzelf.

Auteur: Erandi Godinez – Bron: Today.com. Beeld: Facebook