Beyoncé bevallen van een tweeling

Beyoncé bevallen van een tweeling

Heugelijk nieuws, Beyoncé en Jay-Z zijn opnieuw ouders geworden. Dit keer niet van één, maar twee Carters.

Geslacht,namen of de precieze geboortedatum zijn nog niet bekend gemaakt. Meer informatie volgt snel.

Sterrenbeeld

En als je bent geboren tussen 22 mei en 21 juni, dan ben je… Tweeling! Dit zegt het sterrenbeeld van de pasgeboren baby’s.

Tweelingen zijn slim, spraakzaak, flexibel en snel maar ook snel verveeld en dus altijd in beweging en on the go. Echte multi-taskers! Ook communiceren tweelingen als de beste. Ze vertellen graag honderduit en een carrière op de televisie, radio of in de journalistiek en de PR is daarom geen gek idee. Wel hebben tweelingen vaak een sterke mening, dat kan soms leiden tot verhitte discussies. Lees meer over tweelingen.

Aankomst in het ziekenhuis

De zangeres was afgelopen dinsdag al aangekomen in het ziekenhuis in Los Angeles. En ze kwam niet alleen: ze nam een behoorlijke entourage aan beveiliging mee. Bekijk de foto’s hieronder.

Kinderwens

Beyoncé en Jay-Z werden vijf jaar geleden de trotse ouders van dochter Blue Ivy. Kort daarvoor kreeg de zangeres een miskraam. In de HBO-documentaire uit 2013, genaamd Life Is But a Dream, vertelt de zangeres openlijk over hoe lastig het voor haar was om zwanger te worden en hoe zij het zichzelf weer bijeen heeft moeten rapen na de miskraam.

Zwangerschapsshoot

Inmiddels lopen er in huize Carter dus niet één maar drie spruiten rond. De zangeres maakte haar tweede zwangerschap in februari bekend met een bijzondere (en naakte!) zwangerschapsshoot op Instagram. Nog eens terugzien? Bekijk de beelden hieronder.

BEKIJK OOK: Beyoncé krijgt baby keer op keer stil

MEER LEZEN?

Auteur: Marjolein Schel – Beeld: Instagram, Shutterstock