Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Bijzonder: 101 jaar leeftijdsverschil

Een oma samen met haar kleinkind levert natuurlijk altijd een mooi plaatje op. Maar wat te denken van deze foto van overgrootmoeder Rosa Camfield (101) die de 2 weken oude Kaylee Rowland vasthoudt? De foto, die werd geplaatst op ‘Life of Dad’, een social media-platform voor vaders, is inmiddels het hele internet over gegaan.

Advertentie

De bijzondere foto is gemaakt en gedeeld door Sarah Hamm uit het Amerikaanse Gilbert. Hamm bracht haar pasgeboren dochter Kaylee mee om het oudste lid van de familie te kunnen ontmoeten. Het leverde een prachtig plaatje op.

oma en kind

Geboren in 1913

Grootmoeder Rosa werd geboren op 13 juni 1913. Ze was de jongste van 2 kinderen en had een oudere broer. Rosa heeft 3 kinderen, 5 kleinkinderen en inmiddels 10 achterkleinkinderen. Ze woont momenteel bij haar oudste dochter Chandler.

Leeftijdsverschil van 112 jaar

De foto inspireerde al meer dan 120 lezers om een soortgelijke foto te maken en te delen. Het verschil van 101 jaar bleek niet het grootste: ‘Het grootste verschil in leeftijd was 112 jaar. Best verbazingwekkend,’ stelt Quinn. Deze bijzondere foto kun je hieronder zien:

Advertentie

oma 2

Auteur: Erandi Godinez – Bron: The Huffington Post – Foto: Life of Dad

 

 

 

 

Redactioneel – Offer- Opblaasbaar zwembad

Opblaasbaar zwembad

Intex Zeeparadijs Bad met Accessoires
Shop nu