Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Bijzondere advertentie: Brits gezin zoekt supernanny

Ben jij de Jo Frost die zij zoeken?

De Britse kranten schreven vandaag over een opmerkelijke advertentie, geplaatst op Childcare.co.uk. Een gezin uit Engeland zoekt met spoed een supernanny.

Advertentie

Supernanny gezocht

Wil je 110.000 euro per jaar verdienen, rondrijden in de duurste auto’s en vind je het niet vervelend om tot drie keer per week van continent te wisselen? Mooi, maar daarmee ben je er nog niet. De perfecte oppas voor de kinderen van het gezin moet namelijk ook in het bezit zijn van een diploma in kinderpsychologie en minstens vijftien jaar werkervaring hebben.

Ook mag de supernanny zelf geen kinderen hebben en moet zij bereid zijn zes dagen per week te werken van zeven uur ’s ochtends tot acht uur ’s avonds. Het avondeten wordt klaargemaakt door een Michelin-chef en de ouders willen het liefst dat de oppas ook mee-eet (al is dat niet verplicht). Ook krijgen de vier kinderen thuisonderwijs en wordt van de nanny verwacht dat ze hier te allen tijde bij aanwezig is voor positieve ondersteuning.

Porsches en Maserati’s

Als uitsmijter: ‘We beschikken over meerdere auto’s waaronder een Porsche, een Maserati en een Range Rover die de kandidaat mag gebruiken. We verwachten van onze nanny dat ze boodschappen doet en de kinderen rondbrengt voor al hun afspraken. Een Brits rijbewijs is dan ook een must.’

En, iets voor jou? Bekijk hier de advertentie. Speculeren wij nog even verder wie deze familie kan zijn.

Bron: Daily Mail, Quote – Beeld: London Evening Standard, Shutterstock

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren