Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Binnenkijker: ‘Met hun kamers bezig zijn is het leukste wat er is’

De hemeltjes in de kamers van Noë (2) en Kenza (4) zijn blijvertjes, maar de muren veranderen regelmatig van kleur. Nathalie (27) en Melvin (37) wonen met hun dochters Kenza (4) en Noë (2) in een nieuwbouwwijk in Zwaag. Je kunt Nathalie volgen op Instagram: @nathalievm_ .

Advertentie

Emotionele waarde

‘Het bedje, de commode en het ledikant in de kamer van Noë zijn mooi, maar eenvoudig en daardoor voor de vluchtige kijker niet per se bijzonder. Toch zit er voor mij veel emotionele waarde aan. Toen ik zwanger was van Kenza, kregen we de meubels voor de babykamer van mijn vader cadeau. We zouden ze samen gaan uitzoeken, maar helaas kwam het daar niet van. Hij werd ernstig ziek en was niet in staat dit nog te doen. Maar hoe ziek hij ook was, hij wilde zijn belofte nakomen en dus zijn we samen met zijn vriend, uit naam van mijn vader, de meubels gaan uitzoeken.

Kwast erover

Gelukkig is mijn vader beter geworden; hij is nu zo fit dat hij me weer helpt met klussen. Ik vind het heerlijk om zo samen met hem bezig te zijn, het is ons vader-dochtermoment. Laatst hebben we een muur in de kamer van Kenza behangen. Verven doe ik meestal zelf. Dat is wel zo handig, want de meidenkamers veranderen vaak van kleur. Dan zie ik weer een mooie kleur en dan gaat hup, de kwast erover.
Kinderkamer
Ballon en vogel op tak (fabels out of vintage via @malomi_kids), behang (bibelotte.com)

Online

Tijdens de zwangerschap van Kenza merkte ik dat ik bezig zijn met kinderkamers het allerleukste vind wat er is. Helaas kreeg ik al in week zeventien bekkeninstabiliteit, waardoor ik niet alles meer zelf kon doen. Gelukkig was daar mijn vader voor het grotere werk. Het leukste kon ik nog wel: online shoppen en alles een mooi plekje geven.
Kinderkamer
Speeltoren, koffertjes en blouse (kongessloejd.dk), engel (somethingnew-store.nl), slinger (@malomi_kids)

Eigen webshop

Zo kwam ik erachter dat een van mijn favoriete online winkels, huusjekids.nl, te koop kwam. Ik wilde al heel lang iets voor mezelf beginnen, dus toen dit op mijn pad kwam, twijfelde ik geen moment en nam ik de webshop over. Melvin waarschuwde wel: “Never get high on your own supply.” Die opmerking heeft geholpen, want ik heb mijn veranderdrang tegenwoordig aardig in toom. Het scheelt natuurlijk ook dat ik anderen help met hun kinderkamers. Zo heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken.’
Kinderkamer
Behang (bibelotte.com), ballon en vogel op tak (fabels out of vintage via @malomi_kids), hemeltje, zak aan ledikant en speelgoedbox (konges sløjd via huusjekids.nl), poppenhuis (maileg.com), ledikant (bopita.com), rokje en appeltasje (something-new-store.nl), regenboogkussen (nobodinoz.com)

Advertentie

Dit artikel is eerder verschenen in Ouders van Nu Magazine – Fotografie: Anke Leunissen, Styling: Kim de Groot

Artikelen van Ouders van Nu ontvangen in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.