Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Binnenkort een babyshower? Download gratis onze Ouders van Nu Babyshowerquiz

Organiseer jij binnenkort een babyshower en ben je van plan een quiz te maken? Nergens voor nodig! Wij hebben het harde werk al voor je gedaan. Onze Ouders van Nu babyshowerquiz is perfect om de kennis van de aanstaande ouders mee te testen. Veel speelplezier.

Advertentie

Eén van de populairste activiteiten bij een babyshower is het spelen ven een quiz. Ideaal vermaak en een goede gelegenheid om de kennis van de aanstaande ouder te testen. Zit je in tijdnood of heb je geen inspiratie om een quiz te maken? Geen zorgen, wij hebben het werk al voor je gedaan en de leukste babyshowerquiz in elkaar gezet.

Lees ook: Hoe organiseer je een babyshower?

Hoe werkt de Ouders van Nu Babyshowerquiz?

De Ouders van Nu babyshowerquiz kan je individueel of in groepjes spelen. Stel de vragen en laat de deelnemers de antwoorden opschrijven. Tel uiteindelijk het aantal goede antwoorden bij elkaar op. Degene met de meeste juiste antwoorden is de winnaar. Om de competitiestrijd extra aan te wakkeren kun je een leuke prijs weggeven.

Lees ook: Babyshower? Speel onze versie van 30 Seconds (mét gratis kaartjes)

Benodigdheden

  • Download de quizvragen
  • Pen en papier

Download de gratis Ouders van Nu Babyshower Quiz

Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de quiz te downloaden. Hier kun je de Ouders van Nu Babyshowerquiz downloaden. Veel speelplezier!

Beeld: GettyImages