Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Carice van Houten bevallen
door

Carice van Houten bevallen van zoon

Carice van Houten is bevallen van haar eerste kind. De actrice en haar vriend Guy Pearce zijn de trotse ouders geworden van zoon Monte.

Advertentie

“Er is vandaag een klein lief pakketje afgeleverd en hij verklapte ons dat zijn naam Monte Pearce is.” twitterde Guy Pearce zojuist. “We denken eraan om hem te houden. Iemand trek in een placentasmoothy?”

Zwanger

In maart bevestigde het management de zwangerschap naar aanleiding van berichtgeving in Amerikaanse media. ’Carice en Guy zijn heel blij’, liet haar agent toen weten. Wanneer het kind was uitgerekend, hield het acteurskoppel voor zichzelf.

November

Carice (39) en Pearce (48) leerden elkaar kennen op de set van Brimstone, een film van Martin Koolhoven. De geruchten dat de actrice voor haar Australische tegenspeler was gevallen doken voor het eerst in november op.

Advertentie

Kinderwens

De actrice liet in eerdere interviews al vaker weten graag kinderen te willen. In 2014 vertelde ze dat kinderen opvoeden voor haar een uitdaging zou zijn. ‘Ik moet er niet aan denken dat mijn kinderwens niet in vervulling zal gaan. Ik heb ook het gevoel dat het de meest interessante rol is die je in je leven kunt spelen.’

Hoogzwangere Carice in ziekenhuis

Beeld: Shutterstock

Ouders van Nu product – Zwanger- en Babybox 2022

Ouders van Nu

Zwanger- en Babybox

GRATIS
Vraag aan