Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Chinese baby uit riool gered

Brandweermannen hebben in China een pasgeboren baby uit het riool gered. Het jongetje is waarschijnlijk direct na de bevalling door zijn moeder door het toilet gespoeld. Wonderbaarlijk genoeg heeft de baby er slechts een paar schrammetjes aan overgehouden.

Advertentie

Een voorbijganger hoorde gehuil vanonder de putdeksel komen, en alarmeerde de hulpdiensten. Brandweermannen troffen het piepkleine jongetje op zijn rug aan in een plasje water in een rioolbuis. ‘Het was een race tegen de klok. Ieder moment kon er iets worden doorgespoeld waardoor de baby kon omrollen en zou verdrinken,’ vertelt een van de reddingswerkers.

foto bewerkt 4Wonder

Het mag met recht een wonder worden genoemd dat de baby niks mankeert. ‘Ik kan me geen eerder geval voor de geest halen van een baby die door het toilet is gespoeld en het heeft overleefd,’ vertelt een van de doktoren die het jongetje nakeken.

baby bewerkt 1Piepklein

Medewerkers van de brandweerkazerne hebben aangeboden om tijdelijk voor het jongetje te zorgen. Zij hebben hem ‘Xiaoxiao’ genoemd, wat ‘piepklein’ betekent. De politie is ondertussen op zoek naar zijn moeder. Volgens hen is het niet de eerste keer dat een baby op deze manier wordt achtergelaten.

baby bewerkt 3

Advertentie

Auteur: Erandi Godinez – Bron: mirror.co.uk – Foto: mirror.co.uk

 

 

Commercieel – Hema – Offer –  Hydrofieldoeken

Hydrofieldoeken

Drie multifunctionele hydrofiel doeken
Shop nu