Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Compleet nieuw: Kek Mama

Het glossy mama magazine Kek Mama heeft een grondige restyling gehad. Met nu: topcolumnisten, goeie verhalen en een zeer openhartige Bridget Maasland op de cover.

Advertentie

Bridget Maasland is openhartiger dan ooit in de compleet nieuwe Kek Mama. Over het contact met haar ex (‘we zijn in therapie, dat vind ik stoer van ons’). Over het co-ouderschap (‘Mees een paar dagen niet zien, went nooit’). Over moeder worden (‘Ik was Tokkie meets Barbapappa’). Over haar zoon. (‘Mees lijkt op mij, grote bek, klein hartje.’)

Herkenning met een knipoog

De nieuwe Kek Mama verrast en maakt je vrolijk. Door de geestige columns van Jan Heemskerk en Roos Schlikker. Door de herkenning in de moeder-interview rubriek van Corine Koole. En ook:  een eerlijk verhaal over een kinderfeestjes doorkomen op een Oxazepam. Over elkaar weer vinden als de kinderen zelfstandiger worden (eindelijk weer stomende seks op klaarlichte dag). Plus: mode waar je hebberig van wordt, de beautyrubriek van moe naar mooi, de horoscoop van je kind. En nog veel meer.

Voorproefje

Kek Mama: dé glossy voor moeders met kinderen van 2-12 jaar.

De compleet nieuwe Kek Mama is nu te koop. Nieuwsgierig? Blader de gloednieuwe Kek Mama hier door en ontvang deze thuis.

Auteur: Erandi Godinez – Bron: Kek Mama – Foto: Kek Mama

Redactioneel – Offer- Plaspotje

Plaspotje

Met uitneembare binnenkant
Shop nu