Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

hb

CookLoveShare week 20: Moederdag-Special

Zondag is het Moederdag en hoe heerlijk om dan verwend te worden met een ontbijtje op bed. Zorg dat je lief een handje helpt bij deze recepten die niet kruimelen om de ergste bende in de keuken te vermijden, anders ben je daar de rest van de ochtend zoet mee.

Hier zes fijne recepten, makkelijk om te maken, leuk om te krijgen en heerlijk om samen op te peuzelen.

Advertentie

Ontbijtpannenkoekjes

recept-ontbijtpannenkoekjes-cookloveshare

Lekker met vers fruit en makkelijk om te maken als je partner een handje helpt. Deze schattige ontbijtpannenkoekjes zijn nog gezond ook door de geprakte banaan en havermout!

Granola

recept-zelfgemaakte-granola-cookloveshare

Laat je kind het in een pot doen, dan heeft hij een ontbijtje en een cadeautje in één. Deze granola is heel makkelijk én gezond.

Smoothie

recept-energieboost-smoothie-cookloveshare

Heb je een blender in huis? Dan kunnen de kinderen onder begeleiding lekker aan de slag met deze smoothie. Geeft je meteen voldoende energie voor de rest van de dag!

Wentelteefjes

recept-wentelteefjes-aardbeien-cookloveshare

Maakte jij ze vroeger ook voor je moeder? Heerlijk zijn dat soort tradities. Deze schattige wentelteefjes zijn een echte allemansvriend dus pas op dat ze niet op zijn voordat je ze op je bord krijgt.

Roereieren

recept-engelse-roereieren-cookloveshare

Liever iets hartigs? Deze Engelse roereieren zijn ideaal, want het geeft niet als de dooier kapot gaat, dus de kinderen kunnen het zo gek maken als ze willen. Met bacon, kaas of champignonnetjes. Houd ze wel in de gaten, voordat je het weet, doen ze er ook een paar goedbedoelde Smarties in en dat smaakt ietsje minder (niet dat jij dat laat merken natuurlijk, maar toch).

Roggebrood met gerookte zalm en een gekookt eitje

recept-gerookte-zalm-roggebrood-cookloveshare

Lekker gezond , makkelijk om te maken en het ziet er ook nog goed uit. Op dit ontbijtje kom jij de ochtend wel door. Fijne Moederdag!

Food hotspots

Geen zin in de bende in huis? Laat je lekker mee uit brunchen nemen. Deze foodspots  zijn leuk voor jou én de kinderen.

Culicadeautje

Behalve die vertederende dingen die ze op school maken, zijn deze food cadeautjes voor Moederdag ook leuk!

Persoonlijk weekmenu

Je kunt trouwens ook een persoonlijk weekmenu ontvangen, helemaal afgestemd op jouw smaak en zelfs met de wekelijkse aanbiedingen van jouw favoriete supermarkt erbij. Ideaal.

Tekst: Merijn van den Boom/CookLoveShare.nl

KIJK OOK: Kindertraktatie: Fruitbloemen in tuintje

MEER LEZEN?