Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

De 4 geheimen van supergeorganiseerde moeders ontrafelt

Is het bij jou ook altijd chaos in huis en is het eerder regel dan uitzondering dat je kind met kleren vol vlekken rondloopt? Dan heb je je vast wel eens (met een lichte vleug van jaloezie) afgevraagd: hoe doen ze dat toch? Wij verklappen je vier dingen die supergeorganiseerde moeders doen. Doe er je voordeel mee!

 1. Ze denken vooruit

  Wat eten we vanavond? Goed georganiseerde moeders maken in het weekend al een planning met bijbehorende boodschappenlijst voor de hele week. En mocht er toch onverhoopt iets mislopen, dan ligt er in de diepvries altijd een reservemaaltijd klaar.

 2. Ze leggen voorraden aan

  Een dan bedoelen we niet alleen op het gebied van eten. Onverwacht op kraamvisite of dat verjaardagsfeestje dat haar even ontschoten was, is helemaal geen probleem. Ze heeft altijd wel een leuk cadeautje in de kast klaarliggen. En ja, ze heeft natuurlijk ook gedacht aan kaartjes voor zowat élke gelegenheid.

 1. Ze nemen altijd een reserveoutfit mee

  Wanneer georganiseerde moeders op stap gaan met hun kind, hebben ze een volledige reserveoutfit bij. Dus niet alleen een extra setje ondergoed voor kleine ongelukjes, maar ook een broek, T-shirt en trui. Vandaar dus dat hun kinderen er altijd uitzien om door een ringetje te halen.

 2. Ze benutten handige hulpmiddelen optimaal

  Laat je niet voor de gek houden, want niemand kan natuurlijk alles onthouden. Supergeorganiseerde mama’s weten gewoon handig gebruik te maken van to-dolijstjes en notificaties. Probeer bijvoorbeeld eens een van deze 7 supersnelle apps en hacks om je leven nog beter te organiseren.

Bron: Het Laatste Nieuws Beeld: Shutterstock