Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

De best gelezen artikelen van afgelopen week

Hartverwarmende illustraties over de bijzondere band tussen vaders en dochters, waarom worden er meer jongens geboren dan meisjes en het nut van onderbroekenlol. Dit zijn de 5 best gelezen artikelen van afgelopen week.

1. Leven met een peuter in 20 foto’s

leven-met-een-peuter
Hoe is het om te leven met een peuter? Deze vraag stelde The Huffington Post aan hun lezers. Het resultaat zijn stuk voor stuk hilarische foto’s die het leven met een peuter mooi samenvatten.

Advertentie

2. Hartverwarmende illustraties: band tussen vaders en dochters

Hartverwarmende illustraties: band tussen vaders en dochters

Kunstenaar Snezhana Soosh maakte een hartverwarmende serie illustraties over de bijzondere band tussen vaders en dochters. Want zoals papa is er geen ander…

3. Waarom worden er meer jongens dan meisjes geboren?

waarom-worden-er-meer-jongens-dan-meisjes-geboren

Er wordt altijd gezegd dat de kans op een jongen of meisje 50/50 is, maar dat is niet helemaal waar. Want jaarlijks worden er toch altijd meer jongens dan meisjes geboren. Hoe zit dat? 

4. Mooie en rauwe beelden van bevalling gaan viral

Mooie en rauwe beelden van bevalling gaan viral

Van de vrouw die beviel in de natuur tot de pasgeboren baby’s van de sterren. Geboortevideo’s blijven bijzonder om te zien. Zo ook deze video van Ngaroma Crown.

5. Poep- en plasfase: waarom onderbroekenlol nuttig is

Onderbroekenlol

‘Wat eten we, mama? Poepjessoep en scheetvla?!’ Het is even schrikken als er ineens smerige praat uit dat onschuldige mondje van je kind komt. Straf het niet meteen af, want die onderbroekenlol heeft een functie.