Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

De best gelezen artikelen van afgelopen week

Man schrijft een prachtige ode aan zijn vrouw Kate, dit zijn de eigenschappen van een Schorpioen-kind en zó zorg je ervoor dat je kind niet van slag raakt met het verzetten van de klok. Dit zijn de 5 best gelezen artikelen van afgelopen week.

1. Man schrijft een prachtige ode aan de thuisblijfmoeder

ode-thuisblijfmoeder

Advertentie

Kate Douglas heeft ervoor gekozen om thuis te blijven voor haar kinderen. Een keuze waar ze nog steeds achter staat, maar dat wil niet zeggen dat alles altijd even soepel verloopt. Wanneer ze na een zware dag huilend haar man Scott belt, besluit hij haar een hart onder de riem te steken.

2. Zomertijd en wintertijd: slaaptips

zomertijd-en-wintertijd

In de zomertijd gaat er een uurtje af, en in de wintertijd krijgen we er een uurtje bij. Dat is fijn, maar het verzetten van de klok kan het ritme van je kind in de war brengen. Zo houd je de ‘schade’ beperkt.

3. André Hazes Jr. vader geworden van zoon

Prachtig nieuws voor André Hazes Jr. en zijn vriendin Monique Noell. De twee hebben woensdagavond hun eerste kind mogen verwelkomen. Dit heeft het management van André aan Shownieuws bekend gemaakt. Het zoontje luistert naar de naam Andreas Martinus Hazes (roepnaam André).

4. Sterrenbeeld kind: Schorpioen

schorpioen

Is jouw kind geboren tussen 24 oktober en 22 november? Dan is zijn sterrenbeeld Schorpioen. Lees hier wat de eigenschappen van een Schorpioen-kind zijn.

5. 20 momenten waarop je het als ouders helemaal verkeerd doet

z44u4yf2x2xi_photo_l
Soms doe je het in de ogen van je kind helemaal verkeerd. Bestel je zijn favoriete ijsje, wil hij toch liever een milkshake. En als je de appel in stukjes hebt gesneden, dan ben je al helemaal stommer dan stom. Bekijk hilarische foto’s van momenten als kinderen het duidelijk niet eens zijn met hun ouders.