Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

De beste zwangerschapsaankondigingen van 2016

Op een bijzondere manier aan je familie of partner vertellen dat je zwanger bent? Laat je inspireren door de meest originele zwangerschapsaankondigingen van het afgelopen jaar!

1. Man denkt dat hij smaaktest doet, vrouw verrast hem met zwangerschap

Advertentie

Origineel is-ie zeker! In het begin heeft de aanstaande vader niets door en denkt hij dat ze een grappig smaakspelletje spelen. Tot hij een hap neemt van de derde lepel…

2. Zussen kondigen onverwachts tegelijkertijd zwangerschap aan

De Amerikaanse Tara en Zach krijgen een kindje en kunnen niet wachten om Tara’s zus en haar man te verrassen met het goede nieuws. Maar wat er dan gebeurt zien ze niet aankomen. Ze worden zelf óók verrast.

3. Ouders vernemen via fluisterspel dat ze opa en oma worden

Dochter fluistert ‘you are great grandparents’, waarna haar ouders moeten liplezen. ‘Do you want spinach?’ denkt opa te zien. Het duurt even voor ze het hebben geraden, maar hun reactie is fantastisch.

4. Dochter vertelt aan haar dove ouders dat zij in verwachting is

Als deze dochter aan haar dove ouders laat zien dat ze in verwachting is, gaat er bij haar vader niet meteen een belletje rinkelen. Haar moeder is reuze enthousiast: ze wordt oma!

5. Man ontdekt dat zijn vrouw in verwachting is via een potje Scrabble

Hij zit in het leger en is uitgezonden. Terwijl hij 3.218 km van zijn verloofde verwijderd is, ontdekt zij dat ze in verwachting van hem is. En hij komt pas over 5 weken terug! Wat doe je dan? Een potje Scrabble!

MEER LEZEN?