Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

De leukste bekende én onbekende dagjes uit voor tijdens de krokusvakantie

De krokusvakantie staat weer voor de deur! Het moment om er samen een dagje op uit te gaan. En er is genoeg te doen! Van ons, voor jou: een lijst met bekende én minder bekende dagjes uit. Voor ieder wat wils.

Quality time met je kind

Quality time met je kind(eren) is niet alleen leuk, maar ook belangrijk. Het is goed voor de vertrouwensband, voor de eigenwaarde van je kind en het kind krijgt zo meer gelegenheid om iets te vertellen wat er anders misschien niet uit komt.

Advertentie

14 bekende én onbekende dierentuinen

Van de Apenheul en Burgers’ Zoo tot het Zeeaquarium in Bergen of de Aqua Zoo in Friesland. Is jouw kind dol op dieren? Dan kan een bezoekje aan een dierentuin niet uitblijven. Een lijst met bekende en onbekende dierentuinen, voor wie massa’s mensen wilt omzeilen.

6 bekende én onbekende zwembaden

Glijbanen, duikplanken en drijvend speelgoed en zorgt voor veel speelplezier. Heb jij waterratjes thuis? De leukste 6 zwembaden om in te plonsen met kinderen, waar je (op een paar na) waarschijnlijk nog nooit van had gehoord.

16 bekende en onbekende musea voor de allerkleinsten

‘Tjoektjoek!’ Is die van jou weg van treinen? Het Spoorwegmuseum in Utrecht is dé plek om alles over de locomotieven te ontdekken. Stap in een stoomtrein, onderzoek samen hoe zo’n locomotief in elkaar zit en ga een beetje terug in de tijd in de mijnschachten. Meer museumtips (wel 16 stuks) vind je hier!

17 bekende en onbekende speurtochten voor groot en klein

Welk kind wil nu niet met een vergrootglas als een inspecteer Gadget door het bos banjeren? Doe de Bzzzzpeurtocht. Tijdens deze speurtocht moet je goed je ogen, oren en handen gebruiken om de allerkleinste kriebelbeestjes in het bos te ontdekken. Ook bestaat de speurtocht uit allerlei spelletjes en opdrachten. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Deze 16 uitjes zijn ook leuk voor speurneuzen!

33 toffe binnenspeeltuinen

Rennen, klauteren en glijden: kinderen zijn in speeltuinen uren zoet. Bekijk hier onze lijst met 11 coole binnenspeeltuinen én 12 XL speeltuinen voor als het miezert in de meivakantie.

18 pretparken verspreid door heel Nederland

9 attractieparken voor peuters en kleuters en 9 pretparken voor jong en oud. Ook fijn: naarmate je kind ouder wordt, kan hij in steeds meer attracties stappen. Neem hem dus gerust vaker mee naar hetzelfde park. Elke keer is het een compleet andere belevenis.

Survivallen met het gezin?

Strepen op de wangen schminken en gaan met die banaan. Het outdoorpark van SecSurvivals is een groot avontuur. Zo kun je er boogschieten, vlotvaren, schatten zoeken, slingeren aan touwen en door de modder banjeren. Niet geschikt voor de allerkleinsten en vooral heel leuk als de zon schijnt.