De meest bijzondere gadgets voor ouders van 2015

Van een babymonitor voor in de auto tot een wipstoeltje dat de bewegingen van een ouder nabootst: als het gaat om gadgets voor ouders, zijn ze in Amerika nogal vooruitstrevend. Wij zetten de meest bijzondere producten voor je op een rij.

1. Een lunchtrommel voor warm eten

1
De Omiebox is hét ideale cadeau voor ouders die hun kinderen wat anders de standaard bammetjes mee naar school willen geven. Deze lunchbox houdt namelijk zowel warm als koud eten op de juiste temperatuur. En dat is natuurlijk super handig als je je kind een lunchtrommeltje met spaghetti carbonara, brocolli én vers fruit wil meegeven.

Advertentie

2.  De ‘Babiator’

22

Het ‘aviator’ model van Rayban is mateloos populair onder volwassenen. Speciaal voor alle ouders die hun kinderen ook zo’n hip modelletje gunnen, is er daarom nu de ‘Babiator’.

3. De borstvoeding-monitor

3

Met de ‘Milk Sense’ kun je de hoeveelheid melk in allebei je borsten meten voor én na het voeden. Zo weet je precies hoeveel melk je baby heeft gedronken.

4. Een ‘bouwvakker-bord’ voor kieskeurige eters

4

Met dit leuke bord uncommongoods zou je zelfs de meest kieskeurige eters aan het eten krijgen. Toegegeven, het ziet er ook wel héél leuk uit.

5. Een interactief verschoonkussen

5

Blijft jouw baby ook nooit stil liggen tijdens het verschonen? Wellicht biedt deze ‘snuggwugg’ uitkomst. Naast leuke plaatjes bevat het kussen ook nog een speciaal vakje voor je smartphone zodat je baby video’s kan kijken tijdens het verschonen.

6. Jas met magneetsluiting

6

Het dichtmaken van een jas met ritssluiting of knopen kan voor kinderen een priegelwerkje zijn. Met de MagnaMini is dit probleem echter verleden tijd. De jas bevat namelijk een speciale magneetsluiting die elk kind makkelijk dicht krijgt.

7. Babymonitor voor in de auto

7

Tijdens het autorijden ligt je focus natuurlijk op de weg. Maar met kinderen op de achterbank ben je natuurlijk ook geneigd om zo nu en dan een blik naar achter te werpen. Met de Tiny Traveler babymonitor kun je zowel de weg als je kind in de gaten houden.

8. Een haarvriendelijke duikbril

8

Tijdens het op en afzetten van een duikbril kunnen de nodige haren worden meegetrokken. Met deze speciale Frogglez Goggles heeft je kind daar geen last meer van. De bril is namelijk zo ontworpen dat er geen haren meer worden uitgetrokken.

9. Elektrisch wipstoeltje

9

Stopt jouw kind ook alleen maar met huilen als je hem vasthoudt? Dan biedt dit wipstoeltje van mamaRoo wellicht uitkomst. Het stoeltje zou namelijk de bewegingen van ouders kunnen nabootsen, en dat op 5 verschillende manieren.  Het stoeltje bevat ook nog eens een bluetooth functie, zodat je deze aan een smart device kan koppelen.

10. Kinderhorloge met GPS

10

Met de HereO GPS Watch kun je zorgeloos een dagje met je kinderen naar een pretpark. Dit kinderhorloge geeft namelijk een GPS signaal af waardoor je via je smartphone kan zien waar je kind zich op dat moment bevindt.

Lijkt zo’n horloge jou wel wat? In Nederland zijn diverse webshops die dit soort horloges verkopen, bijvoorbeeld Monkey Tonkey.

11. Een speen met monitor

11

Ben jij ook altijd de speen kwijt van je kind? Geen paniek! Met de Pacif-i kun je via je smartphone zien waar de speen van je kind zich op dat moment bevindt. Maar dat is niet alles: de speen zou ook nog eens de temperatuur van je kind kunnen meten.

12. Multifunctionele kinderwagen

12

In de kinderwagen van Entourage Stroller kun je niet alleen je kind kwijt, je kunt er ook nog eens 68 kilo aan boodschappen en bagage in mee zeulen. Handig toch?

ZIE OOK: 5x bizarre producten voor ouders

Auteur: Erandi Godinez – Bron: Buzzfeed.com – Foto: (ligt aan welke je gebruikt, op buzzfeed kun je de bron terugvinden)