Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

De gratis Ouders van Nu Zwanger & Kind app

Bij Ouders van Nu weten we als geen ander wat er allemaal op je afkomt als je een kind krijgt. Of als je er al één, twee of zelfs meer hebt. Wat je situatie ook is, met de Ouders van Nu Zwanger & Kind app vind je altijd relevante, praktische informatie die past bij de fase waarin je zit.

Advertentie

Van het moment dat je zwanger bent totdat je baby één jaar is, ontvang je iedere dag een handige tip. Ook vind je totdat je kind twaalf is in de groeikalender relevante informatie die past bij zijn leeftijd. Goed om te weten: in de app kun je meerdere kinderen toevoegen, zodat je van iedereen de ontwikkeling tegelijkertijd kunt volgen.

Up-to-date informatie

Of je nou zwanger bent of ouder bent van een peuter, kleuter of schoolkind, er staan honderden betrouwbare artikelen voor je klaar. Die je ook nog eens kan opslaan, zodat je ze op een ander moment kunt lezen. Veel van deze artikelen zijn geschreven in samenwerking met één van onze vijftig deskundigen, zoals verloskundigen, lactatiekundigen, opvoedcoaches en jeugdartsen. Zij zorgen ervoor dat onze informatie altijd up-to-date is en de adviezen zijn afgestemd op de huidige situatie in Nederland.

Ouders van Nu Forum

Wil je in contact komen met andere (aanstaande) ouders?  Via de app kan je makkelijk meepraten op het Ouders van Nu forum, dé plek voor iedereen die zwanger wil worden, zwanger is of (jonge) kinderen heeft.

Download de app

Nieuwsgierig geworden? Je download de Ouders van Nu Zwanger & Kind app in de Google Play Store of App Store (iPhone). Ben je tevreden over de app, dan zouden we het super vinden als je een positieve beoordeling wilt achterlaten. En heb je nog een suggestie voor ons? Mail dan naar redactie@oudersvannu.nl. Je krijgt zeker een reactie!

Advertentie