zwangerbox
door

De Zwanger- en Babyboxen zijn verbeterd én verhuisd

Grote kans dat je weleens hebt gehoord van onze leuke Zwangerbox of Babybox vol met gratis goodies. Ben je zwanger of heb je net een baby gekregen, dan ligt er nu één op je te wachten bij een Blokker-vestiging. En je hebt geluk, want de boxen zijn leuker dan ooit.

Word je blij van

De Zwanger- en Babyboxen worden al ruim 20 jaar verspreid binnen Nederland en zijn daarmee de meest bekende boxen onder (aanstaande) ouders. Hilde Tholen, hoofdredacteur Ouders van Nu: ‘Onze boxen worden echt gezien als cadeautjes, die ook nog eens heel nuttig blijken te zijn als de baby er eenmaal is.’

Advertentie

Niet zo gek dat veel kersverse ouders blij worden van onze boxen, want er zitten onder andere tijdschriften en producten van bijvoorbeeld Pampers en Difrax in en twee cadeautjes van Blokker. Daarnaast ontvang je informatie en kortingen waar jij als (aanstaande) ouder écht iets aan hebt.

Zwangerbox of babybox bestellen

Ben je net bevallen of krijg je binnenkort een baby en wil je zo’n box hebben? Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je online aanmelden en hij staat voor je klaar bij een Blokker bij jou in de buurt.

Blokker heeft onlangs een nieuw baby-assortiment geïntroduceerd in zijn schappen.