Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Deze BN'ers krijgen nog dit jaar een baby

Er zijn dit jaar al heel wat sterren die een baby hebben gekregen en ook in de tweede helft van het jaar kunnen we mooi babynieuws verwachten. Dit zijn de gelukkige mama's en papa's to be die binnenkort op beschuit met muisjes trakteren.

Eva Jinek

In maart kondigt Eva Jinek via Instagram aan dat ze zwanger is. Voor de 39-jarige presentatrice komt de geboorte van haar eerste kindje steeds dichterbij. Nog maar een maand voor ze met verlof gaat.

Advertentie

Stiekem al die tijd aan duopresentatie gedaan… #zwanger #jinekbaby

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

Bibi Breijman & Waylon

Natuurlijk maakte vlogster Bibi Breijman (26) via social media bekend dat ze samen met zanger Waylon een kind verwacht. Vorige week toonde ze op Instagram trots een foto van haar zwangere buik. #nueindelijkdikworden, schrijft ze erbij.

Bye bye barfiedays 👋#finallybackontrack#nueindelijkdikworden

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Ali B

In mei maakte rapper Ali B bekend dat hij en zijn vrouw Breghje – die samen al 2 zoons hebben – hun derde kind verwachten. Niet gepland, wel helemaal gewenst, laat de rapper weten. Of hun derde kindje weer een meisje wordt, zoals de taart suggereert laat Ali nog even in het midden.

4+1=❤❤❤❤❤ inshaAllah

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

Naomi van As & Sven Kramer

Er is een Olympische baby onderweg, want oud-hockeyster Naomi van As (34) en schaatser Sven Kramer (32) verwachten een kind. Niet alleen Naomi maakte het nieuws wereldkundig met een Instagram-post. Ook Sven deelde een foto waarop de voorkant van het boek ‘Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt’ van Kluun te zien was.

♡ ❤ Baby on the way ❤ ♡

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

Fockeline Ouwekerk

‘Er groeit een piemeltje in m’n buik’, poste actrice Fockeline Ouwerkerk eind mei op Instagram. De 36-jarige actrice, bekend van onder andere Moordvrouw en binnenkort te zien in Taal is zeg maar echt mijn ding verwacht samen haar vriend Joeri Wetters een jongetje. Op het moment van de post is ze #halverwege.


Epke Zonderland

Olympisch kampioen Epke Zonderland (32) en zijn Linda maakten in juni bekend dat ze een zoontje verwachten. Met een foto van die mooie dag twee jaar geleden maakt Epke het bijzondere nieuws bekend. Kort maar krachtig schrijft de turnheld op Instagram: ‘In verwachting van ons kindje #pregnant’.

In verwachting van ons kindje♥️ #pregnant

Een bericht gedeeld door Epke Zonderland (@epkez) op

Beelden: Instagram