Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
juichende baby
door

Deze geboortefoto van een juichende baby is wel heel bijzonder

Deze baby heeft duidelijk gevoel voor show, gezien de pose waarin hij ter wereld komt. 'Hier ben ik dan eindelijk,' lijkt de pasgeboren Sullivan te willen zeggen.

Advertentie

De eerste kiekjes van je kind zijn sowieso uniek en dierbaar. Maar de geboortefoto van déze baby ging viral. Niet zo gek, want waar de meeste pasgeborenen gewoon heel lief en klein liggen te zijn op de borst van hun ontroerde moeder of vader, maakt baby Sullivan zijn entree in de wereld met een triomfantelijk gebaar. Een geboortefotograaf komt net op tijd aan om vast te leggen hoe artsen het Amerikaanse jongetje met een spoedkeizersnede uit z’n moeders buik halen. Hij spreidt zijn armen uit alsof hij vol levenslust zegt: ‘Hallo allemaal, hier ben ik dan!’

Feestelijke pose

Het gebaar van Sullivan geeft mooi weer hoe zijn 33-jarige moeder zich op dat moment voelde, want de bevalling was een hele opgave. Na een zware zwangerschap lag ze vier dagen in het ziekenhuis en werd het uiteindelijk een spoedkeizersnede. De opluchting dat haar derde kind gezond en wel ter wereld kwam, was dan ook groot. De feestelijke pose van hun zoon vlak na zijn geboorte, verbaast Sullivans ouders eigenlijk niet eens. In de buik lag het jongetje ook al vaak te stretchen, zijn vader en moeder grapten toen al dat hij zich na de geboorte pas echt lekker zou kunnen uitrekken. En dat deed hij. Vol overgave.

Auteur: Eva Munnik – Bron: BuzzFeed – Beeldbron: Laura Shockley Photography – HLN.be

Redactioneel – Offer – Opvoedboeken

Opvoedboeken

Antwoord op al je vragen
Vind je hier