Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

door

Deze foto's bewijzen dat celebs ook maar gewoon ouders zijn

Vind je zo'n driftbui van je peuter midden in de supermarkt nogal gênant? Wees blij dat je niet bekend bent. Want het is natuurlijk nóg vervelender als werkelijk iedereen met je meekijkt. En dit soort ongemakkelijke momenten met je kinderen ook nog eens door Jan en alleman op beeld wordt vastgelegd en gedeeld.

De parkeerplaats problemen van Charlize Theron

Advertentie

Hoe herkenbaar is de blik op het gezicht van Charlize Theron als haar zoontje besluit op de parkeerplaats de benen te nemen, terwijl zij ook nog een dochter in de auto heeft zitten.

De ijs-issues van Katie Holmes

Je ziet Katie bijna tot tien tellen. Blijkbaar had Suri toch liever een ander smaakje willen kiezen.

Handen vol voor Jessica Biel

Blijkbaar was er even geen land te bezeilen met zoonlief.

Als het Kate Gosselin even teveel wordt

Ze haalde de camera’s zelf in huis voor de reality-serie Jon & Kate Plus 8, maar hier heeft ze zichzelf even niet onder controle als ze haar zoontje letterlijk de mond probeert te snoeren.

Merry Christmas Kourtney

Alle kerstactiviteiten kunnen soms erg overdonderend zijn voor kinderen, weet ook Kourtney Kardashian. Hier werd het haar zoontje allemaal even teveel en wordt hij subtiel afgevoerd door Scott Disick.

 

Tot hier en niet verder

Gelukkig blijft Hilary Duff heel kalm als haar zoontje besluit dat hij niet verder wil en gewoon gaat zitten op de stoep.

Jennifer Garner loopt rustig door

Ook Jennifer Garner is met vier kinderen wel wat gewend en probeert gewoon rustig door te lopen, terwijl haar zoontje daar duidelijk geen zin in heeft.

De pittige dochter van Ginger Spice

De peuter van Geri Halliwell ziet de vakantie niet zo zitten en zet het dramatisch op een lopen. Gelukkig kan mama Spice erom lachen en door deze foto wij ook.

JLo had juist iets teveel oog voor de camera’s


Als werkende moeder moet je altijd je aandacht verdelen tussen je kinderen en je werk. Tijdens dit rode loper moment werd dat pijnlijk in beeld gebracht door Jennifer Lopez en dochter Emme.

Het drama momentje van North

Ook Kim Kardashian mist op deze foto het drama momentje van dochter North.

Bron en beeld: Baby Gaga 

Deze coole namen gaven celebs aan hun kinderen