Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Dit is de ideale leeftijd om moeder te worden (volgens de astrologie)

Al generaties lang wordt astrologie gebruikt om uiteenlopende dingen te voorspellen. Of het nu gaat om je karakter, de liefde of het karakter van je kind. En wat blijkt? Volgens astrologen staat zelfs de ideale leeftijd om een kind te krijgen in de sterren geschreven. Al moet je dit natuurlijk met een flinke korrel zout nemen.

Want natuurlijk moet je maar afwachten of en wanneer je zwanger wordt. Maar toch, best lollig om even te bekijken.

Advertentie

Vissen – eind twintig

Vissen hebben een grote verbeeldingskracht. Al van jongs af aan dromen ze over hun toekomstige kinderen: hoe ze eruit zullen zien, hoe ze zullen heten en hoe hun kamertjes eruit gaan zien. Toch is het voor de Vissen-vrouw het beste om deze dromen pas uit te laten komen als ze eind twintig is, zeggen astrologen. Zo kan ze zich tot die tijd focussen op haar carrière, scholing en andere levensdoelen waar minder tijd voor is met een baby.

Steenbok – begin twintig

Sommige vrouwen vinden begin twintig misschien wat jong om aan kinderen te beginnen. Maar als iemand dat aankan is het de Steenbok wel. Steenbokken zijn zo dol op hun familie dat ze niet kunnen wachten om er zelf een te stichten. Gelukkig worden Steenbokken geboren met kwaliteiten om een geweldige moeder te zijn en nog aan hun carrière en de andere doelen in hun leven te werken ook.

Maagd – begin dertig

Maagd-vrouwen zijn praktisch. Hun carrière staat voorop en het krijgen van een baby is van later zorg. Maar zodra een Maagd-vrouw dertig wordt zullen haar moederlijke gevoelens gaan opspelen. Waarschijnlijk tot haar eigen verbazing. Heeft een Maagd eenmaal een kleine baby in haar armen, dan is ze dolblij dat het eindelijk is gebeurd. En heeft ze misschien stiekem wel spijt dat ze ‘zo lang’ heeft gewacht.

Lees ook: Dit zegt jouw sterrenbeeld over jou als moeder.

Boogschutter – midden twintig

Voor de avontuurlijke Boogschutter-vrouw die gek is op reizen, kan het krijgen van een baby nogal een omschakeling zijn. Maar als ze midden twintig is breekt de fase aan dat ze meer bereid is om zich te vestigen en een gezin te stichten. Is de baby er, dan zal het in het begin even wennen zijn dat alles draait om het gezin. Maar ze zal er zeker in slagen een geweldige moeder te zijn.

Leeuw – begin dertig

Leeuw-vrouwen zijn ambitieus en daarom vooral gefocust op hun carrière. Ook genieten ze met volle teugen van het leven. Pas na hun dertigste gaan de meeste Leeuwen plannen maken voor een gezin. Leeuwen geweldig multitasken dus als ze eenmaal moeder zijn, vinden ze binnen no-time een balans tussen hun familie, de baby en hun carrière.

Kreeft – begin twintig

Kreeften-vrouwen staan bekend als de meest moederlijke en verzorgende van alle sterrenbeelden. Ze zijn lief voor hun vrienden, familie en kennissen en staan altijd klaar met advies als het nodig is. Als een Kreeft-vrouw eenmaal de juiste partner heeft gevonden, is de ideale leeftijd voor een eerste kind begin twintig.

Schorpioen – eind twintig

Veel Schorpioen-vrouwen zijn eind twintig als ze besluiten om aan kinderen te beginnen. En zijn ze eenmaal moeder, dan blinken ze uit. Schorpioenen houden meer van hun kinderen dan wie dan ook, ze hebben veel geduld bij de opvoeding en willen hun kinderen het best mogelijke leven geven.

Waterman – midden dertig

Waterman-vrouwen zijn eigenlijk nooit helemaal klaar voor het krijgen van kinderen. Ze doen graag wat ze zelf willen en laten zich niet makkelijk binden. Bovendien kunnen de stemmingswisselingen van de Waterman een probleem vormen bij het opvoeden van kinderen. Daarom is het het beste als een Waterman niet te jong aan kinderen begint. Als ze halverwege de dertig is, heeft ze geleerd meer geduld te hebben en zal het moederen haar makkelijker afgaan.

Stier – begin twintig

Stieren zijn kalme en evenwichtige mensen die al op jonge leeftijd een gezin willen beginnen. Mits ze de juiste partner hebben gevonden. Want Stieren willen een geweldige levenspartner die bovendien een fijne ouder voor hun toekomstige kinderen is. Ook bereiden veel Stier-vrouwen zich goed voor op het moederschap. Nog voor ze daadwerkelijk in verwachting is, zal een Stier elke opvoedadvies lezen die ze kan vinden.

Weegschaal – eind twintig

Weegschaal-vrouwen zijn geweldige moeders, maar pas als hun persoonlijke leven, hun relaties en hun loopbaan op rolletjes lopen. Tegen de tijd dat de Weegschaal eind twintig is, zal ze er met enige angst, klaar voor zijn. Heeft ze haar kind eenmaal in haar armen gehouden, dan verdwijnt alle onzekerheid als sneeuw voor de zon. En kan ze als geen ander van het moederschap genieten.

Tweeling – midden dertig

De Tweeling-vrouw geniet zo lang mogelijk van het leven voordat ze besluit aan kinderen te beginnen. Als ze er klaar voor is, is ze waarschijnlijk halverwege de dertig. Vanaf de dag dat ze dat ze zwanger is, wordt over elk detail goed nagedacht. De babynaam, de kinderkamer, de komst van de baby enzovoort. En is de baby geboren, dan laat een Tweeling-vrouw zien dat ze een geweldige moeder is.

Ram – begin twintig (of nog eerder)

Ram-vrouwen zijn bijdehand, openhartig en eerlijk. Ze werken hard en willen graag elk detail van hun toekomst plannen. Dat is misschien de reden dat veel Rammen vroeg aan kinderen beginnen. Maar of een Ram-moeder nou jong of wat ouder is als de eerste wordt geboren, ze doet het als moeder hartstikke goed.

Bron: Baby Gaga Beeld: Shutterstock