Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Dit is het beste moment om zwanger te worden, volgens de astrologie

Wil je (weer) zwanger worden? Dan is het uiteraard maar afwachten of het lukt. Toch is het het proberen waard om de conceptie te laten plaatsvinden in een periode die - volgens astrologen - ideaal is. Niet vanwege de kans op bevruchting, maar om de perfecte match te krijgen als het gaat om jouw sterrenbeeld en dat van je kind.

Ram

Een Ram is een van de drie vuurtekens en vormt volgens de astrologie is de beste moeder-kind combinatie als ze beiden een vuurteken zijn, oftewel een Boogschutter, Ram, of Leeuw. Het leven zal één groot avontuur worden met je vuurbaby en dat komt goed uit, want als Ram ben je snel verveeld. En dat je kind nieuwsgierig, druk en openhartig is, vind je helemaal niet erg. Hij heeft het immers niet van een vreemde.

Advertentie

De beste periodes om zwanger te worden zijn:

25 februari-15 maart, 25 juni-15 juli en 25 oktober-15 november.

Stier

Als Stier heb je de neiging het leven van je kinderen uit te stippelen. Je hebt hoge verwachtingen over hun manieren en gedrag en vindt het lastig als je kinderen krijgt die een beetje wild zijn. Krijg je een kind dat net als jij een sterrenbeeld heeft met het element aarde (Steenbok, Stier of Maagd) dan zul je de minste conflicten hebben.

Als jij en je kind allebei een aardeteken zijn, zorgt dit voor stabiliteit en een sterke gezinsband. De kans dat je kind in opstand komt en alle regels overtreedt is klein. Het nadeel is wel dat jullie allebei niet veel risico’s nemen. En als je teveel op elkaar lijkt, kan dat er ook voor zorgen dat je elkaar niet uitdaagt om te groeien. Even in de gaten houden dus.

De beste periodes om zwanger te worden zijn:

25 maart-15 april, 25 juli-15 augustus en 25 november-15 december.

Tweelingen

Tweelingen-moeders zijn relaxt en niet makkelijk overstuur te krijgen. Ze vormen de beste combinatie met en kind dat net als zijn geboren wordt met een sterrenbeeld met het element lucht, oftewel: Waterman, Tweelingen of Weegschaal. De relatie met je kind zal heel ontspannen en open zijn als jullie beide luchttekens zijn, vooral omdat jullie beiden graag praten. Jullie hebben veel gemeen en dat zorgt ervoor dat jullie de beste maatjes zijn. De enige uitdaging is het vinden van de juiste balans tussen ouder en vriend.

De beste periodes om zwanger te worden zijn:

25 april-15 mei, 25 augustus-15 september en 25 december-15 januari.

Kreeft

Als Kreeft ben jij de ultieme verzorgende ouder en heb je een enorm sterk moederinstinct. Je voelt feilloos aan wat je kind nodig heeft, nog voordat hij dat zelf weet. Kinderen met het sterrenbeeld Steenbok, Stier of Maagd zijn de beste match. Deze drie perfectionistische sterrenbeelden hebben een moeder als jij nodig om op te groeien met een gezonde dosis zelfvertrouwen.

De beste periodes om zwanger te worden zijn: 25 maart-15 april, 25 juli-15 augustus, 25 november-15 december.

Lees ook: Dit zegt je sterrenbeeld over hoe je het doet als moeder 

Leeuw

Als Leeuw-moeder ben je het type dat dagdroomt over het dragen van matching outfits met je kind. Je bent nou eenmaal apetrots op je kind én op hoe jij het doet als moeder. Een Leeuw-moeder vormt de beste moeder-kind combinatie met een Boogschutter, Ram en Leeuw. Een kind met een van deze sterrenbeelden begrijpt je jeugdige geest als geen ander en snappen waarom je gepassioneerd bent over bepaalde dingen. En omdat hun karakter net zo pittig is als dat van jou, hoef je niet bang te zijn ze te overschaduwen.

De beste periodes om zwanger te worden zijn:

25 februari-maart 15 maart, 25 juni-15 juli en 25 oktober-15 november.

Maagd

Maagd-moeders zijn meestal behoorlijke controlfreaks, netjes en stellen duidelijke regels. Kinderen die hier het best bij passen zijn kinderen met Schorpioen, Vissen of Kreeft als sterrenbeeld. Jij bent als Maagd goed in het oplossen van problemen, en dat is heel waardevol voor deze tekens. Ze hebben een Maagd-moeder nodig om ze uit hun schulp te laten kruipen.

De beste periodes om zwanger te worden zijn:

25 januari-15 februari, 25 mei-15 juni en 25 september-15 oktober.

Weegschaal

De Weegschaal-moeder is extravagant en het type ‘coole moeder’. Je wilt je kinderen het beste van het beste geven. Jouw grootste uitdaging is om je kinderen de dingen te leren die er écht toe doen in het leven. Een Schorpioen-, Vissen- of Kreeft-kind is de ideale match voor jou. Deze drie tekens zijn erg gevoelig en steken heel anders in elkaar dan jij. Zo vullen jullie elkaar perfect aan en kunnen jullie van elkaar leren. Omdat jij alles altijd van de zonnige kant bekijkt, zal je niet toestaan dat je kind lang blijft mokken. En ook omgekeerd kan je heel wat van je kind opsteken.

De beste periodes om zwanger te worden zijn: 25 januari-15 februari 25 mei-15 juni en 25 september-15 oktober.

Snel zwanger worden? Deze tips kunnen de kans op een zwangerschap vergroten.

Schorpioen

Schorpioenen zijn heel onafhankelijk en niet altijd de makkelijkste in de omgang. Als Schorpioen-moeder kun je dan ook behoorlijk veeleisend zijn. Sterrenbeelden die het best passen bij jouw teken zijn de Boogschutter, Ram of Leeuw. Een kind. met een van deze drie sterrenbeelden is behoorlijk vrijgevochten. Dit zorgt op z’n tijd voor een botsing, maar tegelijkertijd kunnen jullie heel wat van elkaar leren.

De beste periodes om zwanger te worden zijn:

25 februari-15 maart, 25 juni-15 juli en 25 oktober-15 november.

Boogschutter

De Boogschutter-moeder is energiek en altijd positief. Ze leert haar kinderen om het avontuur aan te gaan en dat het goed is om niet alles in het leven als zwart-wit te zien. De beste moeder-kind combinatie vormt je als Boogschutter-moeder met een Waterman-, Tweelingen- of Weegschaal-kind. Deze tekens zijn allemaal nieuwsgierig en sociaal. De valkuil is dat deze sterrenbeelden moeite hebben met routine en regelmaat. Gelukkig zijn jullie allebei harstikke flexibel.

De beste periodes om zwanger te worden zijn:

25 april-15 mei, 25 augustus-15 september, 25 december-15 januari.

Steenbok

Steenbok-moeders hebben er geen probleem mee om nee te zeggen en ze stellen strikte grenzen. Een Boogschutter-, Ram- of Leeuw-kind kan het beste met jouw stijl van opvoeden omgaan. Ook leert je kind veel van stabiele opvoeding die je je kind geeft en zal hij heel wat bereiken dankzij jouw aanmoediging en support.

De beste periodes om zwanger te worden zijn:

25 februari-15 maart, 25 juni-15 juli, 25 oktober-15 november.

Waterman

Waterman-moeders zijn van nature geduldig en kunnen goed luisteren. Ze moedigen hun kinderen aan om voor zichzelf te denken en hun filosofie is: van fouten maken, leer je. De ideale match als het gaat om kinderen is met een Steenbok, Stier of Maagd. Je zult de grote held van je kind zijn. Een kind met een van deze tekens is bovendien net zo sociaal als jij.

De beste periodes om zwanger te worden zijn:

25 maart-15 april, 25 juli-15 augustus en 25 november-15 december.

Vissen

Vissen-moeders zijn stapelgek op hun kinderen en zijn het liefst continue met ze bezig. Als Vissen-moeder vorm je de beste combinatie met een Schorpioen-, Vissen- of Kreeft-kind. In jullie leven zal muziek en kunst centraal staan. Ook zal je kind het geweldig vinden dat je de dingen soms anders aanpakt dan andere moeders, zoals koekjes bakken als ontbijt of twee uur te laat naar bed gaan. Pas wel op dat jullie niet alles samen doen, maar ook tijd maken voor andere mensen.

De beste periodes om zwanger te worden zijn:

25 januari – 15 februari, 25 mei – 15 juni en 25 september – 15 oktober.

Bron: Baby Gaga. Beeld: Shutterstock