Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Dit is hoe de Kardashian- en Jenner-telgen aan hun bijzondere namen komen

Mason, Penelope, North, Reign, Saint, Chicago, Stormi en True. De kindernamen van de Kardashian-Jenner familie zijn op zijn minst bijzonder te noemen. Toch zijn de namen met veel zorg uitgezocht en dit is waarom.

Mason Dash Disick

Op 14 december 2009 werd Mason als eerste kind van Kourtney Kardashian en Scott Disick geboren. Kourtney verklaarde in 2010 aan MTV: ‘Right before he was born, I told my aunt we were thinking about going with that for a name. She told me that Mason means the same thing in English that Kardashian means in Armenian—stone worker. Another aunt told me my great uncle used to use the name Mason when he made dinner reservations, because Kardashian was too long.’ Oftewel: Mason betekent hetzelfde als Kardashian namelijk: ‘steenbreker’. Masons tweede naam Dash was de bijnaam van Kourtney’s vader Robert Kardashian.

Advertentie

Penelope Scotland Disick

Ruim twee jaar later, op 8 juli 2012 kregen Kourtney en Scott hun tweede kind, dochter Penelope. Kris Jenner beweert dat haar dochter en schoonzoon voor de naam Penelope kozen omdat deze naam ‘cute‘ is. Haar tweede naam zou een suggestie geweest zijn van Kris zelf; Scotland is een referentie naar de naam Scott.

Reign Aston Disick

Op de vijfde verjaardag van oudere broer Mason (14 december 2014) werd het derde en laatste kind van Kourtney en Scott geboren. Aan People vertelde Kourtney destijds dat de naam Reign eerder ook als meisjesnaam op haar lijst stond, maar dan gespeld als Rain. Er wordt aangenomen dat de keuze voor deze naam iets te maken heeft met de obsessie van Scott (die zichzelf Lord noemt) voor royalty. Reign, betekent namelijk ‘heerser’.

North West

Het eerste kind van Kim en Kanye werd geboren op 15 juni 2012. Geruchten in de pers dat ze hun dochter North wilden noemen, werden enthousiast ontvangen door celebs zoals Pharrell en Anna Wintour, waarna Kim en Kanye besloten hun dochter ook echt zo te noemen. Achteraf vertelt Kim dat ze tot dat moment de naam nooit eerder serieus overwogen hadden.

Morning cutie 💗

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Saint West

Broertje Saint dat op 5 december 2015 geboren werd, kreeg wel een naam die door zijn ouders bedacht is. Ze noemden het kindje namelijk tijdens de zwangerschap al Saint, omdat het een zegen en een wonder was dat alles goed ging ondanks allerlei zwangerschapscomplicaties.

Chicago West

Op 15 januari 2018 komt Chicago ter wereld via een draagmoeder. Het derde kind van Kim en Kanye en het zusje van North en Saint. Haar naam is een vernoeming naar de hometown van papa Kanye. Ook veel van zijn muziekinspiratie komt er vandaan.

Kim Kardashian met haar drie kinderen: North, Saint en Chicago.

Dream Renée Kardashian

Op 10 november 2016 wordt de dochter van Rob Kardashian en Blac Chyna geboren, die ze Dream noemen. Volgens People Magazine omdat Rob en Blac haar een ‘dream come true‘ vinden. Haar tweede naam Renée is een directe vernoeming naar mama Blac, die in het echt Renée Angela White heet.

Stormi Webster

Kylie Jenner hield niet alleen haar zwangerschap lang geheim, ook de naam van haar dochtertje bracht ze pas een paar dagen na de geboorte naar buiten. Inmiddels gingen er geruchten al dat het meisje Butterfly of Posie zou gaan heten, maar via Instagram gaf Kylie zelf het verlossende antwoord. De op 1 februari 2018 geboren dochten van Kylie en Travis Scott heet Stormi. Onlangs nog was in de Evening Standard te lezen dat er verder geen betekenis achter de naam zit.

‘Ik weet echt niet meer hoe we op Storm kwamen. Haar vader blijft zeggen dat hij het heeft verzonnen, maar volgens mij kwam het van mij. Hoe dan ook, de naam bleef hangen.’ Na een tijdje realiseerde Jenner zich dat ze ‘alleen Storm niet zo leuk vond’. En zo werd het Stormi. ‘Er zijn allerlei andere namen die ik nog leuker vond om eerlijk te zijn, maar ik heb het gevoel alsof Stormi haar eigen naam heeft gekozen. Het was gewoon haar naam.’

 

True Thompson

De meest recente baby in de Kardashian familie is True Thompson, dochter van Khloé Kardashian en Tristan Thompson die op 12 april 2018 wordt geboren. Het meisje krijgt de naam True. Geen ironische verwijzing naar de (volgens geruchten) overspelige Tristan, maar een vernoeming naar de opa en vader van Kris Jenner. Zo zegt Kris Jenner op Instagram: ‘FUN FACT… my Grandfather’s name on my Dad’s side was True Otis Houghton….my Dad’s name was Robert True Houghton…so i am so excited Khloe named her daughter True!!!

Khloé Kardashian met baby True Thompson.

Bron: Elle Beeld: Instagram