Meisje (12) wint show met briljante buikspreekact

Laat je niet voor de gek houden door het lieve voorkomen van dit twaalfjarige meisje. Zodra de Amerikaanse Darci Lynne Farmer haar mond… eh buik opentrekt, weet ze het publiek omver te blazen.

Buikspreekmeisje

De jury van America’s Got Talent was tijdens haar eerste auditie zó onder de indruk van het buikspreekmeisje, dat jurylid Mel B op de gouden knop drukte, waarmee Darci direct een plaatsje won in de liveshows.

Advertentie

En deze week was het zover, la grande finale. Uiteraard was haar knuffelkonijn Petunia, met wie ze auditie deed, ook weer van de partij en wist Darci opnieuw een verpletterende indruk achter te laten, wat haar kroonde tot winnares van America’s Got Talent 2017.

Terugkijken

Hiermee wint de kleine buikspreekster ook nog eens een prijzenpot van één miljoen dollar en mag ze optreden in Las Vegas. Van de eerste auditie tot de bekendmaking: bekijk de beelden hieronder!

Ouders van Nu is jarig en trakteert op 50% korting op een nieuw abonnement. Profiteer nu van deze feestkorting: 5 x Ouders van Nu voor maar € 14,95!