door

Dit zijn de allerleukste blogs van Jan Versteegh van 2018

Wat hebben we weer genoten van de blogs van 'onze' Jan het afgelopen jaar. Met een lach en een traan schreef hij over het kersverse vaderschap. Mocht je ze nog niet allemaal gelezen hebben? Dit is je kans. We hebben de top 3 vast voor je geselecteerd. Veel leesplezier!

  1. ‘Slaapt jouw baby ook nog steeds niet door? Doe dan je voordeel met deze tip’

    Net als voor veel andere ouders is slaap ook bij Jan thuis een hot topic. Of beter gezegd: het gebrek aan slaap. Om discussies en ergernissen te voorkomen over wie er nu weer uit moet, hebben Jan en zijn vrouw een oplossing bedacht. ‘Dit systeem hebben we nu al een tijdje en ik kan het iedereen aanraden.’ Benieuwd naar de tip van Jan? Lees dan vooral verder!

  2. ‘Tip voor het kraambezoek: ga weg!’

    Leuk hoor, dat kraambezoek. Maar er is één ding dat ze volgens Jan massaal niet goed begrijpen: de tijdslimiet! Dat legt-ie ze haarfijn uit in deze brief.

  3. ‘Ik heb geen blauw oog, dat zijn mijn wallen’

    Jan is dolgelukkig met zijn dochter. Maar, het is niet allemaal hosanna. Die gebroken nachten kunnen af en toe slopend zijn. En dan die wallen! Toch zit er volgens Jan ook een positieve kant aan. ‘Als je toch niet kunt slapen, houd je tijd over voor andere dingen.’ Benieuwd wat Jan in de nachtelijke uurtjes doet? Nou, dit dus.

Alle blogs van Jan Versteegh lezen?
tip