Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Dit zijn de allerleukste blogs van Jan Versteegh van 2019

Wat hebben we weer genoten van de blogs van 'onze' Jan het afgelopen jaar. Met een lach en een traan schreef hij over het vaderschap. Mocht je ze nog niet allemaal gelezen hebben? Dit is je kans. We hebben de top 5 vast voor je geselecteerd.

 1. ‘Ik denk niet dat er iemand langer naast een op de grond liggend kind heeft gestaan’

  Net als voor veel andere ouders is boodschappen doen met kleine kinderen ook bij Jan thuis een uitdaging. Of beter gezegd: een tour de force. De groenteafdeling, de handscanner… het roept bij zijn dochters heftige emoties op. Benieuwd hoe Jan zich hier uit redt? Lees dan vooral verder!

  Advertentie
 2. ‘Er komt uitbreiding bij de familie Versteegh!’

  Groot nieuws, Jan wordt voor de tweede keer vader. Was hij de eerste zwangerschap nogal paniekerig, nu is hij vooral ERG nieuwsgierig. Klik hier om je onder te dompelen in zijn roze wolk.

 3. ‘Ze had een abstract schilderij gemaakt. Met haar eigen kak’

  Jan is dolgelukkig met zijn oudste dochter. Haar favoriete woord is POEP! Hartstikke leuk. Totdat hij een ochtend haar kamer binnenloopt. Lees hier hoe stressbestendig Jan is.

 4. ‘De afspraak is: er wordt niet gehuild in de auto’

  Jan Versteegh staat aan de vooravond van zijn eerste met-de-auto-naar-Frankrijk-gezinsvakantie. Met Kind 1 en Kind 2 heeft hij afgesproken dat er de hele reis niet gehuild gaat worden. Maar of dat lukt? Je leest het hier. Je leest het hier.

 5. ‘Vanaf week één stroomt het snot in allerlei tinten groen en geel de neus van het kind uit’

  Op de crèche wordt er goed voor Jan’s dochter gezorgd. Het probleem is alleen al dat daar allemaal bacteriebommetjes rondlopen en -kruipen. Benieuwd hoe Jan dit probleem te lijf gaat? Nou, zo dusNou, zo dus.

Alle blogs van Jan Versteegh lezen?
tip