Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

kinderseries op netflix
door

Dit zijn de leukste Netflixseries voor jonge kinderen

Soms is het heerlijk om je kind voor een kinderserie te parkeren. Krijg jij weer eens iets gedaan in het huishouden, of je kijkt gezellig mee met je kind, nog leuker. Hoe dan ook: deze kinderseries op Netflix zijn heel geschikt voor regenachtige herfstdagen.

Tip: laat je jouw kind zelf de iPad of televisie gebruiken? Het is mogelijk om ouderlijk toezicht in te stellen op jouw Netflix-account. Je kunt een pincode instellen of een leeftijdscategorie kiezen voor een profiel. Zo voorkom je dat jouw kind series of films te zien krijgt die niet geschikt zijn voor zijn leeftijd. Lees hier hoe je dat kunt doen.

Advertentie

Lees ook: 15x films op Netflix om met het hele gezin te kijken

Vanaf 1 jaar

Word Party

Maak kennis met Bailey, Franny, Skip en Lulu. Deze babydieren leren jouw kind spelenderwijs woordjes.

Nijntje en Vriendjes

De 3D-serie’s werelds bekendste konijn Nijntje en haar vriendjes volledig tot zijn recht komen.

De Fabeltjeskrant

Jawel, jouw kind kan ook ‘Hallo, Meneer de Uil’ meezingen! Dankzij de revival van de Fabeltjeskrant op Netflix.

Buurman en Buurman

Nog zo’n klassieker die je waarschijnlijk zelf ook graag kijkt. Twee charmant-onhandige buren werken zich door veel zelfveroorzaakte problemen, en komen altijd tot een oplossing, maar niet altijd op de makkelijkste manier.

Vanaf 2 jaar

Kikker en Vriendjes

Iedereen is dol op Kikker, de vrolijke hoofdpersoon uit de boeken van Max Velthuijs. Samen met zijn vriendjes Varkentje, Eend en Haas beleeft hij meer avonturen dan wie ook.

Casper & Emma

Een meisje en een jongen van vijf worden beste vrienden op school als ze erachter komen dat ze allebei een knuffel hebben die kan praten.

Peppa Pig

Maak kennis met het kranige biggetje Peppa en haar familie en vrienden. Overal beleven ze grappige en leerzame avonturen.

Shaun het Schaap


Beleef boerderij-avonturen met Shaun en zijn neef Timmy, de gigantische herdershond Bitzer, jaloerse kat Pidsley en schaap Shirley.

Pieter Konijn

De zesjarige Pieter Konijn woont met zijn moeder onder een grote spar, maar hij wil de geest van zijn overleden vader levend houden door er zelf op uit te trekken.

Vanaf 3 jaar

Masha en de Beer

Kleine, energieke Masha woont niet ver van het bos. Daar beleeft ze fantastische avonturen met haar beste vriend, een beer die ooit bij het circus zat.

De Smurfen

Deze blauwe wezentjes wonen in een vredig dorp en proberen de slechte Gargamel te slim af te zijn.

Noddy, de Detective


Noddy, de detective van Speelgoedland, lost mysteries op en zoekt verdwenen voorwerpen met zijn vrienden: een panda, een superheld, een dinosaurus en een robot.

PAW Patrol


Zes heldhaftige puppy’s gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.

Lees ook: Hoeveel beeldschermtijd is oké?

Bron: Netflix – Beeld: Shutterstock