Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

DJ Mattie is terug op de radio! Hoe gaat het écht met hem?

DJ Mattie is terug op de radio. De Qmusic-dj was wekenlang afwezig omdat hij niet de biologische vader bleek te zijn van de te vroeg geboren tweeling die zijn ex-vriendin Kirsten eind maart op de wereld zette. Hoe gaat het met hem?

Advertentie

Omdat Mattie moeilijk onder woorden kon brengen hoe het met hem gaat, las de dj vanochtend in zijn eigen ochtendprogramma Mattie en Wietze een ontroerende brief voor hoe het nu écht met hem gaat.

‘Hoe het met me gaat, is de afgelopen tijd een heel moeilijk te beantwoorden vraag geworden. Omdat ik het simpelweg niet wist. Alle gebeurtenissen hebben mijn leven en dat van anderen flink ontregeld en het kost tijd om dingen op een rijtje te zetten. Het gaat beter, maar ik merk ook dat ik er nog niet ben. Ik ben nog veel aan het verwerken. En het liefst zou ik de tijd vooruit zetten, want ik heb zin in normale dagen. Ik heb soms zelfs zin in saaie dagen.’

‘Hier zijn gaat me helpen om alles zo snel mogelijk weer normaal te laten zijn. En dus voorzichtig een punt te zetten achter alles wat er gebeurd is. Vergeef me als ik de komende periode nog niet als vanouds klink, want ook in mijn werk probeer ik opnieuw de weg te vinden. Ik vind het ook spannend om hier te zijn. Dit doe ik uiteindelijk het allerliefst en ik hoop dat dit me weer de structuur gaat geven die ik zo gemist heb. Het is fijn om hier te zijn. Dat is hoe ik me voel.’

En hoe gaat het met de tweeling Vesper en Bo?

Mattie vertelde in zijn show dat hij nog steeds contact heeft met zijn ex Kirsten. ‘Ik spreek Kirsten nog en het gaat goed met de meisjes. We zijn in goede harmonie dingen aan het afronden. Wat er in de toekomst overblijft van de relatie tussen mij en de kinderen dat moet de tijd uitwijzen. Ik heb daar nu geen antwoord op’, laat de dj weten in zijn ochtendprogramma.

Advertentie

Ook bedankte Mattie in zijn programma zijn luisteraars voor alle steun in de moeilijke periode die hij meemaakt.

Ouders van Nu product – Eten voor twee

Recepten en tips voor tijdens de zwangerschap

€20,99
Bestel nu