Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Echte liefde: vader doet fotoshoot met dochtertje... in tutu!

De liefde voor je kind is onvoorwaardelijk. Dus als je dochter droomt van een fotoshoot in tutu dan trek je er ook gewoon één aan. Deze mierzoete vader-dochter-foto's verspreiden zich razendsnel op internet. Als je ze ziet, begrijp je wel waarom! 

Advertentie

De 1-jarige Lyla is verzot op alles wat met ballerina’s te maken heeft. Het liefst draagt ze haar roze tutu elke dag. Daarom was het geen verrassing dat ze haar lievelingskledingstuk uitkoos voor de fotoshoot met haar vader. En jawel: ook hij moest eraan geloven. De vader, de Amerikaanse Casey Fields, omarmde de droom van zijn dochter en poseerde in een zuurstokroze rok voor de camera.

Lees ook: 7 redenen waarom we zo blij zijn met de vaders van nu

Betrokken vader

De matching tutu’s zijn handgemaakt door de moeder van het meisje, Caseys ex. Fotograaf Jenn Floyd had de eer om de vader-dochter-fotoshoot te doen. ‘Casey vond het best spannend om te poseren in tutu, maar hij deed het voor zijn dochter. Hij is een zeer betrokken vader,’ vertelt de fotograaf tegen website Boredpanda. Ze deelde het eindresultaat op haar zakelijke Facebookpagina, zoals bij elke fotoshoot, maar ze had niet voorzien dat de foto’s massaal gedeeld zouden worden. ‘We hoopten dat de foto’s een glimlach op de gezichten van familie en vrienden zouden toveren, maar we hadden geen idee dat zo veel mensen er blij van worden.’Advertentie

Handig! 10 briljante hacks van vaders voor vaders

Bron: boredpanda.com – Beeld: Jen Floyd Photography