Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Eerste 'Buskruit met Peuters' voor Nicolette van Dam

Kersverse moeder Nicolette van Dam heeft gister het eerste exemplaar van het gloednieuwe boek ‘Buskruit met Peuters’ in ontvangst genomen. Dit deed zij tijdens de officiële boeklancering in Brasserie van Dam in Amsterdam. Het boek is dé veelgevraagde opvolger van het succesvolle ‘Buskruit met Muisjes’.

Zindelijkheidsproblemen en luizen

Driftbuiten, eetproblemen, zindelijkheidstrainingen en luizen. In het boek komt werkelijk álles aan bod waar je als ouder van een peuter tegenaan loopt. Op humoristische wijze delen de auteurs (en moeders van in totaal 9 kids!) Nina Veeneman- Dietz, Noor Schutte-Kerckhoff en Marieke Wigmans Bremers hun tips met je.

Advertentie

Tips van BN’ers

Ook vind je in Buskruit met Peuters gevoelige bekentenissen en supertips van bekende moeders als Renate Gerschtanowitz-Verbaan: ‘Een sticker in ruil voor een plasje op het potje werkte bij mijn jongens echt niet..!’ , Nicolette van Dam: ‘’Knoop de speen aan een ballon en zwaai ‘m samen uit’ en Kim Pieters: ‘Ik ben toch echt meer een peutermama dan een babymama’.

Eerste boek verslonden

Nicolette van Dam is erg blij met het eerste exemplaar: ‘Ik heb het eerste boek werkelijk verslonden en ik weet zeker dat Buskruit met Peuters, met mijn oudste dochter die zich nu precies in deze fase bevindt, ook heel goed van pas zal komen!’.

Wil jij graag het boek ‘Buskruit met Peuters’ winnen? Dat kan! Wij verloten momenteel 25 exemplaren van dit boek. Hier kun je meedoen met deze winactie.

Auteur: Erandi Godinez – Bron: FUSE Communication  – Foto: ©BMHFoto