Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Fantasie wordt werkelijkheid: IKEA maakt knuffels van kindertekeningen

Een groene aap met een varkensneus, een roze kuiken met een bril, een dino met een vierkant lijf. Tekeningen van kinderen worden werkelijkheid met de nieuwe knuffelcollectie van IKEA, bestaande uit 10 fantasierijke pluchebeesten.

Tekeningen komen tot leven

Een kindertekening krijgt meestal een plek op de koelkast, of hangt in een lijstje aan de muur. Best cool dus voor kinderen als ze in ’t eggie op je bed belanden. Het overkwam 10 kunstenaars tussen de 5 en 9 jaar oud. Uit maar liefst 50.000 inzendingen zijn hun kleurplaten gekozen.

Advertentie

Fantasierijke pluchebeesten

Hebben of cadeau geven? De pluchebeesten zijn van 20 november tot 24 december verkrijgbaar bij IKEA vestigingen wereldwijd. Een euro van de opbrengst wordt gedoneerd aan diverse goede doelen, namelijk: Handicap International, Room to Read, Save the Children, Special Olympics, UNICEF en War Child.

IKEA maakt knuffels van kindertekeningen IKEA maakt knuffels van kindertekeningen IKEA maakt knuffels van kindertekeningen IKEA maakt knuffels van kindertekeningen IKEA maakt knuffels van kindertekeningen IKEA maakt knuffels van kindertekeningen IKEA maakt knuffels van kindertekeningen IKEA maakt knuffels van kindertekeningen IKEA maakt knuffels van kindertekeningen IKEA maakt knuffels van kindertekeningen IKEA maakt knuffels van kindertekeningenIKEA maakt knuffels van kindertekeningen IKEA maakt knuffels van kindertekeningen IKEA maakt knuffels van kindertekeningen IKEA maakt knuffels van kindertekeningen

BEKIJK OOK: Moeder maakt kunst van dochters tekeningen

MEER LEZEN?

Auteur: Marjolein Schel – Bron: Bored Panda – Beeld: IKEA