Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Fascinerend: 5x beweeglijke babybuiken van zwangere vrouwen

Wist je dat een baby ongeveer met 7 weken zwangerschap begint te bewegen? Schopjes, stompjes en gedraai: het blijft bijzonder om je baby te voelen en zien bewegen in je buik.

Helemaal fascinerend zijn deze filmpjes, gevonden op het web. Zo zien we een dokter die een baby in stuitligging weet om te draaien en een baby die zich een hoedje schrikt van ‘scheetjes’.

Advertentie
  1. Bijzonder: dokter draait baby in stuitligging binnen 2 minuten om Met 36 weken lag de baby van Liam Muckleston en zijn vrouw nog steeds in een stuitligging, en dus werd er besloten om de baby te draaien. Liam heeft de bijzondere procedure weten vast te leggen met zijn camera. Een fascinerend filmpje!
  2. Deze baby’s willen uit de buik Een ongeboren baby brengt de meeste tijd in de buik slapend door. Maar als-ie eenmaal wakker is, kan hij flink van zich laten horen. Kijk mee naar de bijzondere actieve babybuiken in het filmpje hieronder.
  3. Zwangere vrouw legt koprol van baby in buik vast op camera Het Argentijnse model Rocio Guirao Diaz (32) is voor de derde keer in verwachting en heeft haar beweeglijke baby vastgelegd op camera.
  4. Vader laat ongeboren baby ‘schrikken’ met scheetjes Meestal worden wij verrast door een schop links of een draai rechts, maar het kan ook andersom!
  5. Heftig: baby beweegt erop los in buik Dat die schopjes in je buik steeds harder worden, is logisch. En dat je af en toe een armpje of voetje denkt te kunnen zien bewegen ook. Maar dat een baby zo wild kan bewegen in je buik, hebben wij nog niet eerder gezien.

MEER LEZEN?